Автор
Ива Петрова

Силиконовият модел Шермин влиза в "Ергенът" 3 след скандал с милионер

Новият сезон на романтичното риалити "Ергенът" започна с гръм и трясък, като разкри пред зрителите пъстър букет от женски образи и характери.

Като може би една от най-атрактивните и интересни участнички в шоуто се очертава да бъде Шермин, която е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел.

View post on Instagram
 

Истинското име на дамата е Анна Метушева. Тя е първа приятелка на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Подобно на предшественичката си – ориенталската танцьорка Мони, Шермин е същинска силиконова изкусителка.

Решението да влезе във формата тя взима малко преди началото на снимките, споделят източници пред "България днес". Дотогава тя има бурен романс с ултрабогат чужденец.

View post on Instagram
 

Внезапно обаче отношенията помежду им се влошават, следват бурни скандали, които в края на краищата завършват с крах на връзката им, пише "България днес", позовавайки се на запознати с двойката.

През лятото на 2023 г. двамата дошли в България, тъй като Шермин силно желаела да запознае избраника си с роднините си и с прелестите на родината си.

Ето коя кандидатка за сърцето на Ерген 3 получи първата целувка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето коя кандидатка за сърцето на Ерген 3 получи първата целувка

Автор Ива Петрова

За да си го върне тъпкано, темпераментната красавица влиза в "Ергенът", за да се бори за сърцето на синеокия красавец Александър Младенов, който веднага е хванал окото ѝ не само с привлекателната си външност, но и със социалния си статус.

Метушева, която е популярна в Израел с името Шермин, е почитателка на лъскавия начин на живот, обича пътешествията и скъпите бижута.

View post on Instagram