Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, доверете се на сърцето си. Козирози, бъдете предпазливи

Денят предразполага към активност, но нека тя не е свързана със започване на нещо ново.

 Овен – Ще се чувствате сигурни и ще се радвате на по-голяма свобода на действие, благодарение на която ще можете да постигнете целите, които преследвате. Изправени сте пред някакво изкушение и трябва да сте много решени да не се поддавате на натиск.

Телец – Днес ще трябва да вземете трудно решение, но не можете да отлагате повече. Нямате верен отговор, така че трябва да разчитате на интуицията си. Ако в даден момент почувствате, че във въздуха се създава напрежение, отдръпнете се.

Близнаци – Сърцето ви знае точно какво иска. Днес вие сами ще изберете пътя, по който искате да вървите в бъдеще. Вслушвайте се в съветите на хората, които обичате, но в крайна сметка вземете сами решения, които засягат живота ви.

Рак – Трябва да намерите решения на проблемите, които сте пренебрегнали през изминалия период, защото те може би вече са пуснали дълбоки корени в живота ви. Ако сте необвързани, останете си у дома вечерта и си починете.

Лъв – Трябва да направите някакъв бизнес компромис, дори ако не ви харесва идеята да го предоставите на други. В последния работен ден от седмицата мислите повече за уикенда и забавните дейности, които можете да правите с приятели.

Дева – Това е един от онези дни, в които перфекционистът във вас ще се роди и ще търсите непрекъснато идеалната линия. Не сте доволни, че някои неща не работят добре и няма да скриете недоволството си. Не прекалявайте все пак!

Везни – Готови сте да поемете нови предизвикателства, но някои негативни коментари могат да ви накарат да се разколебаете. Няма граници за вашата щедрост, но все пак е крайно време да си поставите някакви граници.

Скорпион – В живота ви предстоят промени, които, въпреки че може да не са това, което очаквате, те ще бъдат тези, които са най-добри за вас сега. Шестото ви чувство ще бъде ценна помощ точно когато имате най-голяма нужда от нея.

Стрелец – С креативността си ще можете да вземате правилните решения и да променяте нещо, което ви се е струвало непоправимо. Дори и да има проблеми около вас, чувството ви за хумор и оптимизмът ще ви накарат да не губите увереност, че можете да ги решите.

Козирог – Въпреки че днес изглеждате незаинтересовани от работата, няма да оставите колегите си сами да се справят. Може да изпитате разочарование или странно поведение от някой, на когото сте се доверили. Бъдете много предпазливи.

Водолей – Днес може да преживеете моменти на напрежение, защото някой може да се опита да ви измъкне от зоната ви на комфорт или да се опита да ви манипулира, а вие ще се разбунтувате. Не е нужно да сте нервни, просто следвайте инстинкта си за самосъхранение!

Риби – Днес не мислите да „играете“ на сигурно, но трябва да поемате някои рискове, ако искате да постигнете все пак успех. Ако имате някакъв проблем с партньор или друг, седнете и го обсъдете открито, опитайте се да го разрешите.