Автор
Ева Григорова

Легендарен и земен: Еминем все още използва телефон с копчета

Еминем все още е лоялен потребител на своя телефон Blackberry въпреки спирането на мрежата преди повече от две години. 51-годишният рапър беше забелязан да използва остарялото устройство и да пише на малката клавиатура на телефона в публикация в Instagram, споделена от DJ Whoo Kid.

Диджеят написа статус за Еминем, който се „опитва да разбере“ кой е изял храната му от неговия ресторант Mom's Spaghetti в Детройт, Мичиган и допълни: „И между другото, да, той все още има телефон Blackberry.“

15-кратният носител на Грами - който ще бъде копродуцент на документален филм, наречен Stans за неговата хитова песен от 2000 г. за фанатичните фенове - беше седнал на дивана до диджея и Денаун Портър. На снимката изпълнителят на Lose Yourself беше облечен с тениска с обложката на албума Short Dog на Too Short.

Световноизвестният рапър носеше и ефектен часовник и гривни, докато пишеше на своето Blackberry. Още през януари 2022 г. ключови услуги бяха окончателно спрени, което означава, че Blackberry устройството на Еминем поддържа само обаждания и текстови съобщения.

В публикацията на DJ Whoo Kid сподели и още две други снимки на кутия храна за вкъщи от ресторанта на Еминем. Той се пошегува, че яде храната на Еминем. Дуото показа подкрепата си за Mom's Spaghetti, след като негативна рецензия за ресторанта обиколи цялото интернет пространство. Ресторантът на рапъра, който носи името на известна реплика от песента му Lose Yourself, наскоро беше разкритикуван от кулинарен критик.

Chimetime, популярен кулинарен влогър, сподели видеоклип в YouTube, в което каза, че това е „най-лошият“ ресторант в Детройт. Той допълни, че изобщо не е впечатлен от храната, сервирана в ресторанта, основан от „емблематичния“ Еминем, когото нарече „един от най-добрите рапъри, които някога са живели“. „Това са най-лошите спагети, които съм ял през целия си живот“, каза той във видеоклипа си.

Еминем за първи път отвори Mom's Spaghetti като временен ресторант през 2017 г. Четири години по-късно той отвори за постоянно мястото за хранене.