Автор
Ева Григорова

Вижте ги: Порасналите близнаци на Джей Ло станаха на 16!

Дженифър Лопес заведе близнаците си Макс и Еме в Токио, Япония, за да отпразнуват заедно техния 16-ти рожден ден. Суперзвездата, която издаде деветия си студиен албум “This Is Me… Now” този месец, показа на феновете си няколко кадъра от луксозното пътуване на триото. „16. Пътуване за рожден ден 2024“, написа лаконично Лопес. „Честит рожден ден на моите кокосови орехчета, обичам те“, добави тя.

Лопес дели близнаците с бившия си съпруг Марк Антъни, за когото беше омъжена от 2004 до 2014 г. Изглежда, че съпругът на Лопес, Бен Афлек, не се е присъединил към тях по време на пътуванията им.

Сладкото видео показва звездата, която е заедно с децата си на летището, докато Еме може да бъде чута да казва: "Не мисля, че някога съм се виждала толкова развълнувана." Триото участва в традиционна японска чаена церемония, преди да посети психеделичен музей на изкуството в Токио.

View post on Instagram
 

Триото вече се е завърнало на родна земя, тъй като Джей Ло присъства на прожекция на филма си “This is Me … Now: A Love Story” в родния й Бронкс в четвъртък вечер.