Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, интуицията ви днес е силно подчертана

Добре е да посветите денят на незначителни рутинни дейности. Не предприемайте нищо важно. Настроението може да бъде променливо.

Овен –Когато се сблъскате със загуба, може да го почувствате като най-лошото нещо на света. Когато животът ви подхвърля крива топка, опитайте се да запомните, че това може да е разчистване на пътя за нещо невероятно, което да дойде при вас.

Телец –Обичате да мислите за себе си като за логичен, практичен човек, който не може да бъде разклатен от нищо, но днес определено ще стане обратното. Интуицията ви е силно подчертана и лесно можете да разберете кой ви казва истината и кой ви заблуждава. 

Близнаци – Понякога мълчанието може да избегне ненужни конфликти. Ако си имате работа с някой, който винаги извърта думите ви, добре е да изберете спокойствието пред аргументите. Мълчанието може да предотврати недоразуменията и да запази мира.

Рак –Малко време прекарано с любим човек, това е, което със сигурност ще озари деня ви днес. Освен това бъдете готови да се посветите на приятелите си. И все пак, най-добре би било да организирате събирането в дома си. 

Лъв –Не винаги трябва да разчитате на другите. Напълно нормално е да зависите от себе си и да поемете отговорност за собствената си съдба. Иначе ще се разочаровате. Отворете сърцето си  и пуснете позитивността в живота си.

Дева –Днес в ума ви ще се въртят мисли за някои хора, които вече не са част от живота ви. Ако те са приятели, с които не сте поддържали контакт от дълго време, помислете за възстановяване на връзката. Вечерта намерете време да се посветите на себе си и личните си желания.

Везни –Този ден е идеален за малки, сладки удоволствия. Посветете се на някои от желанията си. Поглезете се с пазаруване или ресторант. Ако имате достатъчно свободно време, направете разходка. Освен това посещение в спа центъра би означавало много за вас.

Скорпион –Като човек, който жадува за дълбоки връзки, може да е трудно да намерите хора, които наистина да ви разбират. Обърнете внимание на мислите или образите, които ще дойдат при вас днес, следете знаците около себе си. 

Стрелец – Продължавайте да търсите това, от което се нуждаете, дори ако сте изправени пред отхвърляне. Само защото някой казва "не", не означава, че няма да намерите това, което търсите другаде. Продължавайте да търсите и може да откриете нови възможности.

Козирог – Прочистете душата си от негативни мисли; всеки път, когато се хванете, че се появят, помислете как бихте могли да опишете ситуацията по различен начин; също така избягвайте да ругаете, отнасяйте се към всички внимателно.

Водолей –Понякога може да почувствате, че гласовете на сърцето и умът ви не са единодушни. Това е като да водите малък спор в себе си. Когато това се случи, добре е да направите крачка назад и да обмислите нещата. Дайте си малко време, за да разберете какво е най-добро за вас. 

Риби –Добре е да поставяте граници с приятелите. Въпреки че е важно да откликнете, също така е важно да дадете приоритет на собствените си нужди. Не е нужно да отдавате цялото си време на другите. Добре е понякога да казвате "не".