Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес на най-неочаквано място може да срещнете любовта на живота си

Период на обновление и възстановяване след енергийно наситените предишни дни. Денят е подходящ за пасивен релакс с книга, разходки и общуване с любими хора.

Овен – В този ден звездите съветват Овните да се доверят на съдбата и да не се опитват да променят нищо в личния си живот по свой вкус. Развитието на събитията може да изглежда като хаотична колекция от случки, но именно в този поток са скрити възможностите. 

Телец – Бъдете внимателни при шофиране: в сутрешните и вечерните часове има висок риск от инциденти и пътнотранспортни произшествия. Погрижете се за вашето благополучие, можете да правите козметични процедури: маските и пилингът ще дадат добър ефект. 

Близнаци – Вашата стабилност в личния ви живот може да бъде застрашена. Едно ново запознанство наистина може да ви развълнува. Предстои ви труден избор. Не се опитвайте да седите на два стола, ще свърши зле за вас. 

Рак – Избягвайте повишения стрес и почивайте често. Не се вкопчвайте в предишни идеали, гледайте напред. Вашето благополучие днес зависи от добрата воля на другите. Приемате критиката и враждебността твърде лично, така че избягвайте проблемните хора.  

Лъв – Днес най-вероятно физически ще усетите напрежението между вас и любимия човек, което напоследък е нараснало. Постоянната натовареност в работата, умората и донякъде студенината ви силно са ви отчуждили един от друг.  

Дева – Може би романтичните емоции ще започнат да заемат по-малко място в живота ви или ще бъдете принудени да сте подчинени на други планове. Внимавайте с морските дарове и непознати ястия. Днес рискът от отравяне и чревни инфекции нараства. 

Везни – Не е най-добрият ден за физическа активност и впускане в домашна работа. Трябва да обърнете повече внимание на здравето си и да внимавате как се храните – елиминирайте захарта, доколкото можете.

Скорпион – Трябва да приемете събитията от този ден по-сериозно, ако сте ангажирани с дълга връзка или фундаментални промени в отношенията.  Обстоятелствата могат или внезапно да ви сближат с любимия човек, или рязко да ви отдалечат от него. Важно е да не създавате поводи за кавги. 

Стрелец – Ако сте във връзка са възможни неразбирателства, критики и упреци. Трябва да проявите максимално търпение, за да избегнете сериозни последствия. Ако сте необвързани, сега не е моментът да започвате любовни авантюри.

Козирог – Днес Козирозите не трябва да се стремят към строго планиране на личния си живот: това може да се превърне в пречка за щастието и спирачка по пътя на прогреса.  Онлайн запознанствата ще бъдат много успешни за вас. Ако вече имате връзка, не забравяйте да покажете знаци на внимание и да зарадвате любимия човек с изненади. 

Водолей – Днес на най-неочаквано място може да срещнете любовта на живота си. За да се случи това наистина, не е нужно да си стоите вкъщи. Не бива да си губите времето с мимолетни дела, които няма да доведат до никъде.

Риби – Избягвайте подозрителни храни. Може да ви причинят отравяне или нарушаване на работата на храносмилателната система. Днес може да се появят неочаквани алергични реакции или дискомфорт в стомаха или червата.