Автор
Ева Григорова

Ромео Бекъм е сингъл, приключи дългата си връзка с моделката Миа Ригън

Ромео Бекъм потвърди, че се е разделил с половинката си Миа Ригън в изявление в социалните медии. През последните дни имаше спекулации, че 21-годишният футболист и 21-годишната моделка Миа са прекратили връзката си. Ромео - който е син на Дейвид и Виктория Бекъм - вече потвърди пред феновете, че наистина е сингъл.

Към тяхна обща снимка той написа в публикация в Instagram: „Муч и аз се разделихме след 5 години любов, ние все още имаме много любов един към друг и все още имаме силно приятелство и винаги ще бъде така."

Миа също излезе с изявление, като написа в публикация в платформата, че двойката се е вече е преминала в зоната на приятелите. Тя обаче каза, че тя и Ромео имат "много любов" един към друг, като добави, че "любовта приема различни форми". Тя написа до тяхна снимка: „Това е Ро, ние сме израснали един с друг, откакто бяхме на 16. Любовта приема различни форми и пътища, докато узрявате. Ние вече не сме заедно романтично, но споделяме много и много любов един към друг ... след 5 години се сприятелихме хехе."

Бившата двойка, която започна връзката си през 2019 г., беше видяна за последен път заедно на Британските модни награди в Лондон през декември.

Източник близък до двойката разкри подробности за раздялата им пред Mirror още преди двамата да потвърдят, че вече не са заедно. Той каза: „Ромео и Миа имаха разногласия… те не са заедно в момента. Те живееха заедно, но Миа очевидно се е преместила от мястото, което споделяха и остава при родителите си. Те са се разделяли в миналото и се събрахме отново, но този път изглежда по-сериозно – изнасянето на Миа очевидно показва, че това е нещо повече от кавга."

Източникът допълни още: „Докато Ромео играеше за Интер Маями, той и Миа намираха връзката от разстояние за трудна. Но Ромео наистина чувстваше, че Миа е за него, така че след като се върна в Брентфорд, той беше мотивиран да даде нов ход на нещата. За съжаление, те изглежда са се сблъскали с още една неравност по пътя и само времето ще покаже дали ще оправят нещата. Ще бъде жалко, ако не успеят, тъй като Миа е голям фаворит в семейството на Ромео. Но в крайна сметка всички просто искат и двамата да бъдат щастливи."

Ромео е второто по възраст от четирите деца на бившия футболист Дейвид и бившата членка на Spice Girls Виктория. Двойката, която е женена от 1999 г., има общо четири деца най-голямото дете Бруклин Бекъм е 24 г., Ромео, Круз Бекъм на 19 г., и Харпър Бекъм на 12 г..