Автор
Антония Михайлова

Кой е най-големият ви страх според зодията

Дори най-безстрашните от нас имат свои собствени тайни фобии - какво казват астролозите по въпроса...

Овен

Овенът е смел и решителен, понякога безразсъден. Той безстрашно се втурва в битка и лесно започва нови проекти. Но все пак представителите на знака си имат и своите слабости - страхът от затворени пространства може да ги постави в истински ступор. Освен това Овните са изключително общителни и може дори да не си представят какво е да останеш сам. Следователно самотата също ги плаши.

Телец

Като правило, типичните Телци стоят здраво и уверено на краката си, те са спокойни и последователни, уверени в себе си и знаят как да действат и да постигат целите си. Изглежда, че нищо не може да ги извади от равновесие, но финансовата стагнация и проблемите в кариерата могат да причинят на представителите на знака дълбоки страдания.

Близнаци

В живота на Близнаците активно им помага тяхната общителност - те могат да изразят всичките си чувства и емоции по безупречен начин, умеят бързо да решават възникващи проблеми и да стигнат до дъното на нещата. Изглежда, че представителите на знака ще намерят изход от всяка ситуация, но необоснованите им страхове от тъмнина, височина и затворени пространства могат да им изиграят жестока шега.

Рак

Раците са много чувствителни и срамежливи, а вътрешният им свят е уязвим. Представителите на този знак се нуждаят от деликатен подход, но не всеки разбира това, поради което при особено чувствителните Раци страховете се натрупват още от ранна детска възраст. Те се страхуват особено от публично излагане, тъмнина, инфекции и раздяла.

Лъв

Лъвовете са внушителни, горди хора. Талантливи организатори, пълни с добрии оригинални идеи, щедри и духовити, със силно развито чувство за справедливост, обичат да привличат вниманието. Но в това е уловката - представителите на този знак са преследвани от страха да не направят грешки, да не бъдат достатъчно привлекателни, да загубят достойнството си, да не получат признание и да не останат недооценени. Сред по-„обикновените” им фобии е страхът от височини и затворени пространства.

Дева

Девите най-много се страхуват да не бъдат победени и да не сгрешат. Те не си позволяват да покажат на другите своята слабост, несигурност и съмнение в собствената си значимост.

Везни

Змиите и жабите предизвикват див страх у типичните Везни, а понякога представителите на този знак могат да се страхуват и от насекоми. Но най-големият им страх е този от самотата. Ето защо Везните бързат да създадат семейство, могат да останат в токсични връзки дълго време само и само да не останат сами.

Скорпион

Скорпионите са много потайни хора. Дори и да нямат ужасни тайни, те се страхуват, че тайните и скритите им фантазии ще бъдат разкрити. В допълнение, някои представители на знака може да имат по-оригинални страхове като например страх от кръгли неща или ниски хора.

Стрелец

Стрелците се страхуват от ограниченията, препятствията, несправедливостта и критиката повече от всичко друго на света. В душите им живее огромен страх да не загубят авторитет, да не реализират идеите си, а също и да бъдат обвинени в некомпетентност.

Какво ви плаши в любовта според зодията
НОВИНИ
Автор Десислава Недева

Какво ви плаши в любовта според зодията

Автор Десислава Недева

Козирог

Козирозите се страхуват да не загубят надеждна почва под краката си и материална сигурност. Те се плашат от внезапни промени в живота и възможността да не се реализират в кариерата си.

Водолей

Водолеите са вдъхновители и новатори. Основният им страх е да не се озоват в среда, която да попречи на тяхното себеизразяване и реализация. Те се страхуват да влязат във връзка, смятайки, че могат да бъдат лишени от своята независимост и свобода.Риби

Рибите се страхуват от публично говорене и привличане на вниманието на всички. Те страдат много от грубостта и несправедливостта в отношенията с хората, самосъжаляват се и не искат да затъват в ежедневни проблеми, които им да им попречат по пътя към самоусъвършенстването и постигането на мечтите им.