Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани заблестя като Тони Димитрова, публиката не спира да я хвали

И тази седмица в "Като две капки вода" имаше приятни изненади, като една от тях несъмнено беше Джулиана Гани, която се превъплъти в образа на Тони Димитрова. Задачата определено не беше лека за блондинката, защото ѝ се падна честта да имитира една от най-любимите певици на поколения българи. Песента, която трябваше да изпълни, бе един от най-големите ѝ хитове - "За тебе хората говорят".

View post on Instagram
 

Джулиана се постара и това пролича на сто процента по време на изпълнението ѝ, а похвалите в мрежата не стихват и до този момент. Тя успя не само да пресъздаде артистичното поведение на Тони Димитрова, но и да се доближи до начина ѝ на пеене, което не е лесно.

За съжаление не може да се каже същото за изпълнението на гримьорите на шоуто, които в опит да наподобят визията на певицата, са постигнали друг нежелан ефект.

Но изпълнението на Джулката определено беше добро, а най-възхитен от него бе Веселин Маринов, който побърза да обсипе Гани с похвали, дори я нарече "откритието на този сезон". А колкото до самата Тони Димитрова, тя написа специално послание към Джулиана, с което да ѝ благодари за добрата имитация:

"Мила Джулиана, благодаря ти за уважението, за това, че ми намери телефона и ме пита толкова много неща! За хубавите думи, за отношението! Да, гримът и маската не съм аз, ама сърцето е важно! Тук ще прочетеш много неща - и хубави и не чак толкова хубави, но хората сме различни! Успех, момиче".