Автор
Ева Григорова

Какво се случва с Никол Кидман, феновете я нарекоха „неузнаваема“

Безспорно времето е безпощадно към всички ни. Факт е обаче, че хората, които ежедневно се намират под светлината на прожекторите, се опитват да прикрият отминаването на годините и Никол Кидман не прави изключение.

Феновете реагираха емоционално след скорошната поява на звездата в продукция за Amazon Prime Video, по време на която веднага се забелязаха промени в нейния външен вид.

Лицето на Кидман, която се появи на премиерата на сериала Expats, накара феновете да реагират, като написаха, че Кидман е „много различна“ и че трябва да бъде „по-внимателна“, когато става въпрос за промяна. Други пък нарекоха новото ѝ лице „неузнаваемо“. "Какво се случва с лицето на Никол Кидман? Не става дума за остаряване, тя просто вече не прилича на себе си", написа последовател на актрисата в социалната мрежа X, известна преди като Twitter.

Козметичната хирургия предлага различни възможности за борба с признаците на стареене, от лифтинг на лицето до инжектиране на ботокс. Фейслифтингът стяга отпуснатата кожа, докато ботоксът изглажда бръчките, като временно парализира мускулите на лицето.

Дермалните филъри запълват областите, където обемът е изгубен, като бузите и устните. Хирургията на клепачите може да премахне излишната кожа и мазнини, като намали увисването и подпухналостта. Химическият пилинг и лазерното възстановяване на кожата подобряват текстурата и тонуса на кожата, като премахват повредените външни слоеве. Въпреки че тези процедури могат да осигурят ефективни резултати, те също носят рискове и изискват внимателно проучване. Консултацията с квалифициран пластичен хирург е от решаващо значение за определяне на най-подходящия подход за индивидуалните нужди.