Автор
Ива Петрова

Жана Бергендорф: Аз съм Ейми Уайнхаус

Жана Бергендорф бе задържана в полицията преди няколко дни. 38-годишната изпълнителка отишла с приятел на гости в столичния квартал „Овча купел“. Около 4 часа сутринта двамата започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал в полицията, когато посетили адреса задържали Жана и приятелят ѝ. Образувано е производство за хулиганство, пише "България Днес".

„Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея!“, крещяла Жана. Приятелят ѝ, също като нея, си падал по опиатите дори двамата често се мотаели заедно по клубовете.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Жана влиза в специализирани заведения, където я детоксикират, и като излезе, се започва същата история. Едва ли ще се откаже, невъзможно е“, казват хора от обкръжението ѝ.

За това провинение Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години. Все пак, присъдата ѝ ще зависи от размера на материалните щети, които е нанесла. Ако се окаже, че е потрошила ценни и скъпи вещи, то тогава я грозят до 5 години затвор. При нанесени маловажни щети, я грози лишаване от свобода до 6 месеца или глоба от 100 до 300 лева.

Жана Бергендорф е била задържана от полицията?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Жана Бергендорф е била задържана от полицията?

Автор Ива Петрова