Автор
Woman.bg

Стилни и винаги в крак с технологиите с нов смарт часовник през пролетта

С настъпването на пролетта и на най-женския месец в годината е време да се поглезим с нещо специално. Докато сезонът ни дава възможност да освежим гардеробите си, защо да не помислим и за нов технологичен аксесоар, който да съчетава полезни функционалности и стилен дизайн?

През целия месец март всеки може да се възползва от новата промоционална кампания на A1 и да вземе на изплащане смарт часовник без оскъпяване от водещи производители като Samsung, Huawei и Xiaomi. Лизинговите условия с 0% лихва са валидни при закупуване на устройство по избор в комбинация с мобилен план Unlimited, а размерът на месечната вноска зависи от избрания модел и съответния тарифен план.

При наличието на множество опции на пазара, изборът на идеалния смарт часовник може да се окаже трудна задача. Предлагат се разнообразни серии, като например по-луксозни, по-женствени, по-спортни – за всеки според нуждите и бюджета му. Нашите препоръки са два конкретни актуални модела, които съчетават най-доброто в съотношение цена-качество – Samsung Galaxy Watch6 и Huawei Watch GT 4.

Ще сложим на фокус два дамски смарт часовника, които се открояват в промо селекцията като перфектните спътници в ежедневието на модерната жена - Samsung Galaxy Watch6 Classic 43 LTE в сребристо и Huawei GT4 41mm в светло златисто. И двата модела излъчват стил и елегантност, като същевременно предлагат всички необходими функционалности, за да отговорят на предпочитанията и изискванията на дамите.

Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm LTE очарова със своя класически дизайн, неподвластен на времето, и 1,31-инчов Super AMOLED дисплей, който ще съчетаеш лесно с всеки един тоалет в гардероба. Комплексът от подобрени функции за проследяване на здравните показатели, включително тракер на съня, сърдечния ритъм, насищането на кръвта с кислород, стъпките, както и менструалния цикъл, ти помагат да бъдеш информирана и да подобриш общото си благосъстояние. Цените за модела на изплащане от A1 започват от 33,30 лева на месец с план Unlimited Ultra с 23 месечни вноски.

От друга страна, дамските смарт часовници в серията Huawei GT4 41mm пленяват с елегантната си естетика и функционалности, като се предлагат различни модели с бяла кожена каишка, верижка с миланска плетка в светло злато, и двуцветна Piano Key гривна в сребристо със златисти елементи. Моделът Huawei GT4 41mm Light Gold e стилен и надежден аксесоар с 1,32-инчов AMOLED дисплей, батерия с живот до 7 дни и подобрения в технологията за следене на сърдечния ритъм TruSeen 5.5+.

Съвместимостта му с устройства с iOS и Android осигурява безпроблемна интеграция в начина на живот, а възможността за проследяване на менструалния цикъл добавя допълнителен щрих към набора от функции за дамите. Наличен на лизинг от A1 с вноска от 25,02 лева за 23 месеца в комплект с план Unlimited Ultra.

И двата промоционални модела предлагат гъвкавост за персонализиране със сменяеми каишки, което ви позволява безпроблемно да преминавате от стила през деня към нощта или от офиса към фитнеса, като същевременно оставате винаги стилни и в крак със съвременните технологии. Независимо дали за вас приоритетно е да проследявате здравето си, или просто търсите аксесоар, който да ви предоставя удобство, или да допълва вашия тоалет, тези смарт часовници могат да отговорят на всички нужди.

Не пропускайте възможността да останете в крак с модата и да сте винаги свързани с промоцията на A1 за смарт часовници с 0% лихва през март. Повече информация и цени за наличните модели смарт часовници и планове Unlimited може да намерите онлайн на A1.bg, както и в магазините на телекома.

(платено съобщение)