Автор
Ива Петрова

Диляна Попова показа приятеля си на сафари в далечна страна (Снимка)

Две години след като намери нова любов, Диляна Попова най-после открехна завесата към линчия си живот и показа мъжа до себе си.

Човекът, пленил сърцето ѝ, е един от най-богатите ресторантьори у нас - Лъчезар Захариев. Влюбените се наслаждават на екзотична ваканция в далечна Коста Рика в компанията на друга популярна двойка - Владо Караджов от „Бригада Нов дом“ и половинката му Цветелина. Там великолепната четворка се е отдала на екстремни преживявания, наслаждавайки се на живописните национални паркове и приказни плажове на тропическата държава.

View post on Instagram
 

Под напора на вдъхновението, на едно от приключенията - сафари в джунглите на Монтеверде, синеоката красавица показа любимия си.

Докато пътуват през джунглата, знойната брюнетка снима от джипа приключенската дружина. Освен Владо Караджов и приятелката му, в кадър влиза и Лъчезар. Определено това не е неволно, тъй като преди да качи клипчето на профила си в Инстаграм, Диляна със сигурност го е огледала.

Близначки, и то какви: Ето какво свързва Алекс Раева и Диляна Попова
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Близначки, и то какви: Ето какво свързва Алекс Раева и Диляна Попова

Автор Ива Петрова

Вероятно щом бившият ѝ партньор и баща на детето ѝ - актьорът Асен Блатечки, реши да покаже жената до себе си, Диляна също е преценила, че е настъпил момента да не крие повече своя избраник.

Милионерът, който е и председател на Българската асоциация на заведенията, притежава някои от най-оборотните такива по морето.

View post on Instagram