Автор
Ива Петрова

Шок в мрежата: Азис награби Ивка Бейбе в страстна целувка (Видео)

Азис хвърли интернет потребителите в шок, след като в социалните мрежи се разпространи видео, на което той и инфлуенсърката Ивка Бейбе се награбиха в страстна целувка. Случката се разиграва пред очите на всички в популярен столичен клуб в петък вечер.

От клипа се вижда как изпълнителят жадно притиска към себе си силиконовата дама.

View post on Instagram
 

Купонът явно е бил по повод рождения ден на краля на поп фолка, което става ясно от написаното под кадър от вечерта, публикуван в Инстаграм профила на Ивка Бейбе.

"Най-известният мъж в България днес има ден⚡️ Българският небосклон е по-ярък с теб. Радвам се, че те познавам. Бъди здрав", гласи постът ѝ под фотото.

View post on Instagram
 

Горещата сцена от видеото обаче мълниеносно предизвика мощна вълна от реакции в интернет пространството.

"Ужас! Голяма излагация! Как можа да отврати така всички", така звучи един от многобройните коментари, заляли като из ведро чата под видеото.

Ивка Бейбе отвърна на критиките за силиконовите ѝ гърди: Азис ми ги харесва
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ивка Бейбе отвърна на критиките за силиконовите ѝ гърди: Азис ми ги харесва

Автор Ива Петрова

"Хвала, мигранти по Витошка не ни трябват - Таборът е навсякъде и приет радушно в съзнанието и манталитета на тунингования нов Българин... Европейски Безценностии в Ориенталска насоченост! Браво, Гордея се!", отбелязва с ирония друг шокиран потребител."Изрод! Не мога да те гледам!", гневи се трети, потресен от поведението на палавата брюнетка.