Автор
Ева Григорова

Рачков сгафи жестоко с Мария, която взе победата в "Като две капки вода"

Мария най-накрая успя да грабне победата във вчерашния лайв на "Като две капки вода". Тя влезе в образа на Doja Cat и изпълни наистина добре песента Woman. Не пропусна и да покаже секси тяло в оскъден тоалет, с което си спечели много комплименти. Дори Фънки не сдържа адмирациите си, като ѝ каза "Това беше най-сериозната заявка, която видях тази вечер. Изглеждаше страхотно".

View post on Instagram
 

Рачков обаче засегна много деликатна за Мария тема и сериозно сгафи, като ѝ се "скара", че с този секси тоалет мъжът ѝ си е тръгнал от публиката, ядосан от голотата ѝ. Шегата му явно е била продиктувана от незнанието му, че в момента фолкдивата е в разлъка с Мирослав, с когото имаха много събирания и раздели, но тя най-накрая е подала молба за развод още преди началото на шоуто. По време на изпълненията ѝ липсват кадри от публиката на дъщеря ѝ или майка ѝ, но е твърде вероятно това да е така по тяхна молба и Мария все пак да се радва на подкрепата им на живо.

View post on Instagram
 

Другият акцент на вечерта отново беше всеобщият любимец Владимир Зомбори, който влезе в образа на Мария и успя да очарова както нея, така и журито.

Аз съм най-големият фен на Владо. Той е изключителен във всеки един образ, но този беше невероятен“, похвали го Мария след страхотното изпълнение, в което специално участие взе неговият колега и един от най-запомнящите се участници в шоуто - Александър Сано.