Автор
Ева Григорова

Зрителите на Hell`s Kitchen побесняха: Еротичната актриса говори за секс играчките си, докато готви

Търпението на зрителите на Hell`s Kitchen изглежда, че тотално се изчерпа при поредния неприличен разговор в шоуто, което се излъчва в съвсем достъпно за подрастващите време. А и все пак, привидно в него става дума за готвене и далеч не би трябвало да се споменават вибратори, но ето и че това се случи.

Още с влизането си в предаването еротичната актриса Владимира Влахова предизвика вълна от коментари, особено с признанията си, че вечер снима филми за възрастни и че си има гадже жена. А през останалото време е преводач в съда в Барселона.

View post on Instagram
 

Тя успя да зашемети шеф Ангелов с оскъдното си облекло още при първата им среща, а той изглеждаше меко казано развълнуван от хобито ѝ да се снима в горещи сцени.

В последния епизод Владимира влезе в разговор с водещия Станислав Иванов, който бе големият победител в миналия сезон и двамата се впуснаха в ненужни неприлични подробности, сред които арсенала от секс атрибути на Владимира. При това, докато си готви традиционно испанско ястие.

View post on Instagram
 

Тя съвсем свободно си обясни, че притежава вибратори, обича камшиците и всякакви други играчки, които ѝ "вършат работа". Станислав реши да се включи, като попита дали са толкова големи, колкото черпаците, тя каза, че има и по-големи неща.