Автор
Ева Григорова

Маги е в окото на бурята: Огромни скандали предстоят в "Ергенът"

Огромна завист, скандали и грозни реплики ще видим в следващите епизоди на "Ергенът". От кратките видеа в страницата на шоуто се вижда, че в окото на бурята отново е Магдалена, която определено се радва на по-специално внимание от страна на Алек и слуховете, че тя ще е победителката, сякаш все повече се затвърждават. А останалите участнички ще показват още по-силно завистта си към нея и хапливите коментари тепърва предстоят, но дали нервите на дългокраката блондинка ще бъдат все така железни, или ще избухне, предстои да видим.

View post on Instagram
 

Най-засегната до момента се чувства Виктория, към която Алек бегло показва симпатии, но не може да се сравни с вниманието, което отделя на Маги. И това ще бъде повод за кавга на следващия коктейл, като варненката ще атакува директно Вики.

Тази седмица отново ще сме свидетели на агресия между участничките, като ще има бой със сметанови торти, който ще ескалира напрежението сред тях и ще хвърчат както сладкиши, така и обиди.

View post on Instagram
 

Спокойната Надежда, която до момента изглеждаше много смирена и мила, ще преобърне отношението си към останалите момичета и заявява, че много рязко е променила мнението си за всички в имението. А също и ще притисне Алек, но как ще отвърне той - предстои да видим в сряда и четвъртък.