Автор
Ева Григорова

Разделени ли са наистина: Ето какво показа Анелия след слуховете, че е развалила годежа (снимка)

Анелия публикува много любопитен кадър, след който последователите ѝ се питат дали наистина е развалила годежа с Любомир Захаринов, или това са били просто слухове. Които тя така и не коментира. Певицата единствено реагира гневно на друга мълва, а именно че се готви да слиза от сцената. Тя напълно опроверга тази информация, като увери феновете си, че не спира да работи и да подготвя нови песни.

View post on Instagram
 

Но за любовта си със Захаринов не казва нито дума, но пък е премахнала всички снимки с него, както и с годежния си пръстен от профила си в Инстаграм. Певицата не прикриваше силните си чувства към милионера, въпреки че избягва да говори за личния си живот публично, заради което на феновете ѝ им се стори странно тя да премахне всички кадри с него.

View post on Instagram
 

През уикенда обаче тя показа два огромни букета рози по случай 8-и март, като предполагаме, че вероятно единият е от дъщеря ѝ Ивон, но за другия остава загадка от кого е. Може би от Захаринов, който се опитва да се върне отново при Анелия? Дали това е истина, времето ще покаже, но за момента певицата уверява последователите си, че подаръците за 8-и март са я направили много щастлива.