Автор
Ева Григорова

Фики притеснен, извини се публично за нарушението на пътя

Нарушенията на пътя са актуална тема за семейство Стораро през последните седмици. След като Емрах няколко пъти се "похвали" как хвърчи с над 200км/ч и бе порицан от потребителите в онлайн пространството многократно, издънка направи примерният му брат Фики, който също обича бързите спортни коли, но не си позволява опасни ситуации на пътя или поне не ни е известно да е имало такива. За разлика от по-малкия си брат обаче, когато сгреши, той е готов да се извини публично.

View post on Instagram
 

Вчера в медиите се завъртя кратко клипче, в което се вижда как той вози сина си на предната седалка (което е нарушение за възрастта на момчето) и гледа в телефона си, докато е зад волана и управлява автомобила си. Мнозина предположиха, че си чати, докато вози детето си неправомерно на пасажерската седалка. Но истината се оказа друга, ето какво казва Фики:

View post on Instagram
 

"Не искам да се оправдавам. Без да влизам в битовизми, признавам вината си, че возя сина си на предната седалка, отивайки до кварталния магазин. И аз човек, и аз поподам панякога в такива ситуации. Това е първото ми провинение като шофьор. Осъзнавам грешката си и няма да я повторя", заявява певецът.