Автор
Ива Петрова

Тита най-накрая изплю камъчето и призна за корекциите

Голямата промяна, която напоследък се забелязва в Тита, продължава да вълнува феновете ѝ и те ежедневно затрупват фаворитката си с въпроси какво прави, както и с отзиви относно визията ѝ.

"Със сигурност съм се променила много, няма как да не съм, но пък за мен е важно да харесвам човека, който виждам в огледалото. Знам, че моите истински почитатели са винаги до мен, а на другите, ако им се слуша старата Тита, има достатъчно парчета, които да слушат.

View post on Instagram
 

Аз не затварям страницата за арендбито и за поп музиката. Може би съм такъв период – това ми се слуша, в момента съм на тая вълна, но не смятам да ги разочаровам", загатна Тита за намеренията си спрямо жанровете, в които се изявява като певица, в скорошно интервю в "На кафе".

Нека да припомним, че Тита започна музикалната си кариера с поп и арендби музика, но изненадващо през 2021 г. направи остър завой към поп фолка. Тогава изпълнителката направи песен с Джена - "Да си траят", и си навлече гнева на много от феновете си.

Тита проговори за Недко
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Тита проговори за Недко

Автор Ива Петрова

"Обичам да имам обратна връзка с хората, но когато мнението е искано и издържано. Не обичам критика, поднесена по лош начин, обиждайки, не го приемам", добави още Тита. Като най-важно свое качество певицата посочи упоритостта си и стремежа си винаги да отстоява себе си."Ако кажа, че денят ми ще е прекрасен, ще го направя такъв", заяви уверено певицата.