Автор
Ева Григорова

Скандалната актриса от "Хелс Китчън" помоли за прошка родителите си

Една от най-одумваните участнички в хитовото кулинарно риалити "Хелс Китчън" помоли за прошка не кой да е, а своите родители. Ексцентричната Владимира отправи емоционално послание към семейството си.

Тя разкри, че родителите ѝ не одобряват тази част от живота ѝ, както и че все още не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от 5 години. А двете дори планували да си имат дете! Ето какво сподели порноактрисата:

View post on Instagram
 

„Мамо и тате - не ми се сърдете. Знаехте, че съм странна...поне съм възпитан и добронамерен човек", обърна се Владимира към близките си.

Владимира не е получила подкрепата на родителите си дори след излизаното от формата, а самата тя не събрала смелост да се свърже с тях.

View post on Instagram
 

"Не ме поздравиха след излизането ми от "Хелс Китчън". Мама и тате не бяха съгласни да бъда себе си, като влизам. В момента не си говорим. Знам, че за тях е трудно, но аз като човек не уважавам такова мнение - да не признаваш хора като мен или работата им. Каквато и да съм - дъщеря съм им, но те не приемат и никога не се приемали аз да съм различим човек", разкри кулинарката.

Шеф Петров срази новия сезон на Hell's Kitchen с тези тежки думи
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Шеф Петров срази новия сезон на Hell's Kitchen с тези тежки думи

Автор Ева Григорова