Автор
Ева Григорова

След 20 години съвместен живот: Дони се обясни на Нети в любов

Семейство за пример - това определено важи за звездната двойка Дони и Нети. Двамата с заедно вече над 20 години, но любовта им все още е както в началото. Оказва се, че този дълъг период обаче не е бил достатъчен на известния музикант да опознае напълно половинката си, която също се занимава с пеене извън актьорството.

Оказва се, че Нети продължава да изненадва съпруга си със своята дълбочина и таланти, въпреки дългото им съжителство и факта, че споделят едно дете заедно. Дони сподели снимки от последния моноспектакъл на половинката си и написа с възторг в своя Instagram профил следното:

View post on Instagram
 

"От 23 години живеем заедно и след снощи си казах, че всъщност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла „Глас“! Възхитен и очарован съм, мила моя!".

48-годишната Нети, чието пълно име е Антоанета Добрева и 56-годишният Дони, чието истинско име е Добрин Векилов, се ожениха през 2001 година, а 10 години по-късно – на 28 март 2011 г., се роди дъщеря им Лилия.

View post on Instagram
 

Напук на всички клишета, Нети публично предложи брак на Дони на 27 март 2001 г., по време на церемония по раздаване на театрални награди. Предложението ѝ бе спонтанно, а изненаданият Дони веднага излезе на сцената и каза "Да!".

Три месеца след първата си среща двамата се ожениха.

Няма да ги познаете: Вижте тези уникални снимки на Дони и Нети отпреди 22 години
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Няма да ги познаете: Вижте тези уникални снимки на Дони и Нети отпреди 22 години

Автор Весела Георгиева