Автор
Ева Григорова

Стана ясно кой ще е вероятният победител в Hell's Kitchen

Тя е една от най-добрите кулинарки сред средите на попфолка. Да, познахте, нейното име е Бони. Именно тя е сред най-вероятните победители в риалитито Hell's Kitchen. Певицата влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов и определено е звездата, която най-добре готви в България.

View post on Instagram
 

Да си припомним, че в голямата надпревара за победата през февруари влязоха Гатьо от "Игри на волята“, Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, актьорът Китодар Тодоров, момата Алекс Гърдева, симпатичната влогърка Изи и победителката от "Мастършеф“ Радка Булман. Последната вече си тръгна, след като беше отстранена фаворитката Бони.

Певицата с един от най-разпознаваемите гласове у нас, вече е на финалната права на съревнованието. Както е известно, Hell's kitchen не се излъчва в реално време, а няколко седмици назад. А победата на Бони била сигурна, издават сигурни източници от екипа на шеф Ангелов. Коронацията на певицата трябва да бъде в началото на следващия месец, а зрителите ще видят това през май.

View post on Instagram
 

Шеф Ангелов още отначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-добрите кулинарки сред попфолкаджийките Певицата е закърмена с готвене. Тя знае стари, но много вкуси рецепти и никой от конкурентите ѝ в шоуто не може да отстъпи на кулинарните ѝ умения. Дали наистина тя ще бъде големият победител - предстои да видим с очите си.

След тонове сълзи и драми две пишман готвачки напуснаха Hell's Kitchen
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

След тонове сълзи и драми две пишман готвачки напуснаха Hell's Kitchen

Автор Веселина Петрова