Автор
Ева Григорова

Виктор издаде най-голямата тайна: Ето колко взима всеки "Ерген"

Виктор Стоянов, който доби голяма популярност като първия главен герой в шоуто "Ергенът", проговори за това, което най-много се питат зрителите, а именно - колко му плащат на ергена? Защото мнозина са категорични, че за да се справи с толкова много участнички, чисто психически, на Алек (който в момента е в ролята на момък, за който се надпреварват дамите), трябва да му плащат вредни. Е, отговорът ще ви изненада.

View post on Instagram
 

„Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина Ергенът да дойде и да срещне любимия човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари“, разкри Виктор, който винаги е бил много откровен и открит за това, което му се е случило в шоуто.

View post on Instagram
 

Все пак, Стоянов е получил сума, която обаче е била единствено компенсация за неплатения му отпуск от работа, който е бил в размер от цели 3 месеца.