Автор
Веселина Петрова

Двойничката на Кейт Мидълтън призна тя ли е във видеото с Уилям

Хайди Ейгън, известна повече като британската двойничка на Кейт Мидълтън, коментира слуховете, че се е снимала във видеоклипа от фермерския пазар, с принц Уилям, пише Mirror.

През последните седмици скандалът и теориите, свързани със здравословното състояние на Кейт набират скорост. Може би, за да бъдат успокоени страстите, бе публикуван видеоклип, на който се вижда, че Уилям и Кейт се разхождат на фермерски пазар. Във видеото принцесата изглежда щастлива и носи пакет с покупки. Лицето на Уилям пък е скрито под шапка с козирка. Твърди се, че двойката е уловена от папараци, докато се отправя към любимия си фермерски магазин в Уиндзор.

За съжаление голям процент от хората не повярваха на това видео и то не успя да пресече спекулациите. Тъкмо напротив. Появиха се нови. А именно, че това не е Кейт, а нейна двойничка. И че дори Уилям не е Уилям...

Хайди, двойничката на Кейт Мидълтън, обаче отрече слуховете за своето участие във видеото. Според Ейгън, по това време тя е била в музикалния театър, в който работи.

„Всъщност в моите социални медии хората полудяха. Мислят, че съм аз, но аз знам, че не съм. По това време бях на работа. 100% съм сигурна, че Кейт Мидълтън и Уилям са в това видео“, казва Хайди Ейгън.

View post on Instagram
 

Хайди коментира още, че ако принцесата на Уелс иска да запази операцията си в тайна, тогава представителите на кралското семейство са прави да не разкриват подробности.

Любопитен е фактът, че един експерт по езика на тялото, Бланка Коб, също коментира въпросното видео. Казва, че Мидълтън изглежда щастлива „с истинска усмивка на лицето“ и „бодри стъпки“.

Коб забеляза, че принцесата върви "малко пред принц Уилям", докато обикалят пазара близо до дома им.

На 16 януари Кейт Мидълтън беше хоспитализирана в лондонска клиника. Същия ден ѝ бе направена коремна операция, но не бяха съобщени подробности.