Автор
Ева Григорова

Още една дама остана без роза в „Ергенът“, тя разкри причината за това

Кристина остана без червената роза в последния епизод на третия сезон на "Ергенът". Със сигурност тя не очакваше подобна развръзка и остана леко изненадана. Ето какво призна тя, след като научи, че трябва да напусне шоуто:

"Тръгвам си, не по мое желание. В себе си имах усещането, че днес ще си тръгна". И продължи:

"Момичетата нямат нищо общо. На последната ни среща с Алек, когато му подарих едно стихче, което той много хареса, някак го усетих дистанциран. Тогава си казах, че той просто не може да ме почувства.

View post on Instagram
 

Това не е обвинение, просто едно усещане, което изпитах тогава. Сега съм със смесени емоции. Някак си за мен все едно тепърва започваха да се случват нещата.

Срещите ни с Алек вървяха с някакъв техен ритъм. Не бях готова да си тръгна сега. Смятам, че трябваше още време, за да се разгърнат отношенията ни. Имах още любов да дам", призна още Кристина. И завърши с признание за ергена:

View post on Instagram
 

"Алек е прекрасен човек. Много истински, кавалер, усеща те много добре. Знае какво да ти каже. Аз не съм разочарована от него и му пожелавам да срещне това, за което е в предаването. Но любовта, освен, че трябва да е истинска, трябва и да е споделена".

Алек от "Ергенът" остана без думи, когато научи това (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Алек от "Ергенът" остана без думи, когато научи това (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова