Автор
Веселина Петрова

Ето как Емили Ратайковски си направи пръстени за развод от годежния си

Емили Ратайковски предизвика смут с последната си фотосесия, на която позира в леглото само по два пръстена с диаманти. Дотук нищо необичайно. Интересна обаче е историята на пръстените. Те са направени от един камък - този от годежния пръстен на Емили, по модели, харесани от нея в специален бутик за бижута.

Още по-интересен е фактът, че носят името "пръстени за развод". С тях Емили буквално празнува живота си след развода. И вместо да продаде или сложи големия диамант в шкафа, тя е решила да му даде нов живот и да го превърне в две съвсем нови бижута.

Последователите на красавицата са разделени в мненията си. Част от тях коментират, че разводът не е повод за празнуване, други я поздравяват за добрата идея.

View post on Instagram
 

Емили Ратайковски подаде молба за развод през септември 2022 г. Двамата със съпруга ѝ Себастиян Беър-Маклърд сключиха брак през 2018 г. и имат едно дете - 3-годишният Силвестър Аполо-Беърд. Красавицата няма мъж до себе си, поне официално, повече от година.

Откакто е сама, Емили неведнъж е била обект на спекулации. Приписвали са ѝ връзки с Брад Пит, Пийт Дейвидсън, Хари Стайлс и Ерик Андре...

„Изглежда, че много жени се развеждат преди да навършат 30. Няма нищо по-хубаво от това да си на 30, секси, да разполагаш със собствените си пари, да избираш какво искаш да правиш с живота си, да си опитал от брачната фантазия, осъзнавайки, че може би не е това, което искаш. А тогава имаш целия си живот пред себе си. Аз лично намирам развода си в този период за нещо хубаво“, сподели моделът преди време в TikTok видео, добавяйки, че поводът също трябва да се празнува и заслужава поздравления.