Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Раци, април крие нови възможности и вълнуващи предизвикателства за вас.

Скъпи Раци, април крие нови възможности и вълнуващи предизвикателства за вас. Слънцето - вашият управител на дома на финансите, ще транзитира през първата и втората десетдневка на месеца в дома ви на кариерата, амбициите, социално-професионалната репутация, а там ще присъства и ретроградния Меркурий и слънчевото затъмнение, което показва, че може би ще настъпи повратна точка за вас, момент, който ви кара да преоцените посоката, която сте поели професионално и твърде е вероятно да ви отведе до ново начало. Може да става въпрос за неудовлетвореност от получените доходи, която се изостря през този период и предизвиква нужда от промяна или фирмата, за която работите, преминава през важни промени или може да има финансови затруднения, или просто там не се чувствате достатъчно оценени.

В края на месеца много е възможно да имате специални възможности от гледна точка на приходите, които отварят нови перспективи и които могат да ви доведат до успех по неочакван начин.

През месеца има вероятност да се появят болки в гърба и чувствителност на пикочните пътища. Бъдете внимателни и грижовни към здравето си, вземайте профилактични и предпазни мерки.

Марс, традиционният управител на петия ви дом (любов, романтика, любовни връзки, флирт, творчество, забавление, деца), преминава през вашия девети дом през април, което ви подтиква да преразгледате определени идеи за любовта и отговорността в дългосрочен план. Игнорирайте някои дребни разногласия с партньора си, просто ги преодолейте, опитайте се да установите система на диалог. И двамата имате нужда от промяна, защото монотонността и нервността на ежедневието са се намесили между вас. Свободните представители на знака, през първата половина на април много ще харесате някого, но не сте наясно как да реализирате тази история, нито дали е добра за вас. През този месец има шанс мнозина да срещнат специални хора в живота си.