Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, за вас ще има множество добри новини през април

Скъпи Лъвове, толкова много добри новини има през април. Но това не означава, че можете да се отпуснете, без да мислите за последствията! Поради определени астрологични фактори е твърде вероятно важно събитие да се случи през месеца, което да промени определени концепции за света и живота или за вас самите, което ще доведе до нови решения в професионален, материален и личен план. Възможно е в момента да се завърне по-стар емоционален проблем. В периода около слънчевото затъмнение на 8 април, хороскопът ви предлага да избягвате да пътувате на дълги разстояния и да се опитате повече да си почивате, да се отпуснете. Звездите искат от вас само едно нещо: винаги избирайте пътя на истината, защото лъжите ще имат къси крака, особено в дните на затъмнение!

През месеца (15-26 април) вероятно ще настъпят важни промени в емоционалния живот на много Лъвове, защото Юпитер, който е традиционният ви управител на V дом (любов, романтика, флиртове, забавления, творчество, деца), се среща в съвпад с Уран, управителят на VII-я ви дом (връзки, партньорства, брак). Това може да отбележи момента на започване на връзка, решение за брак или развод (в зависимост от случая). Като се има предвид факта, че тази връзка се случва в X-я ви дом, възможно е да настъпи голяма промяна в отношенията, нова посока на живота като цяло в дългосрочен план.

Важно астрологично събитие за Лъвовете е съвпадът на Юпитер и Уран, който се провежда в X дом (кариера, амбиции, социално-професионална репутация) от 15 до 26 април и следователно не би било изненадващо да бъдете повишени в компанията, за която работите, или да ви бъде предложена другаде важна позиция, или да имате възможност да възникне партньорство или сътрудничество.