Автор
Ива Петрова

Софи направи смайващ подарък за рождения ден на Тодореско

Софи Маринова е много близка с PR-a си Тодореско Неделчев, който в събота имаше двоен празник – рожден ден и имен ден. По този повод певицата му спретна изненада, на която той се чувстваше като цар – беше се погрижила за абсолютно всичко, в допълнение към партито изненада Маринова му подари и смяна на зъбите. Те, разбира се, ще се правят на няколко етапа, но през август се очаква да видим Неделчев с чисто нова усмивка.

View post on Instagram
 

Пред „Телеграф“ Тодореско казва: „С нея всеки ден е рожден ден! Всеки ден с нея е празник! Софи за мен е най-големият дар! Че я имам в живота си, и в добро и в лошо! Аз съм част от семейството и тя се грижи за мен. И тя, и Лоренцо са ми много близки. Тя е всичко – сестра, майка, приятел!“.

View post on Instagram
 

PR-ът споделя, че това, което е научил от Софи, е положителното отношение към живота и се опитва да е над нещата. Споделя още, че и други изпълнители са го търсили и са предлагали много голямо заплащане. „Помогнах на няколко, за да им е по-лесно в социалните мрежи. Но никога няма да напусна Софка, работя само с нея. Получавал съм предложения от много изпълнители, но не става въпрос само за парите – любов и отношение не се купува!“, добавя още той.