Автор
Ива Петрова

Ще спечели ли Натали Трифонова "Денсинг старс"

Натали Трифонова ще спечели "Денсинг старс". Още при разговорите преди старта на шоуто на блондинката ѝ било обещано, че ще триумфира като голямата победителка в предаването. Това твърди "България днес", цитирайки близки до продукцията източници.

Въпреки че шоуто се снима и излъчва на живо в праймтайма, журито знае, че не трябва да дава най-ниските оценки на Натали и партньора ѝ на сцената - Димитър Стефанин.Причините за обявяването на дългокраката блондинка за най-добре танцуваща звезда са няколко, пише още медията. На първо място, тя е любимка на всички в Би Ти Ви.

View post on Instagram
 

Не става дума само за зрителите, а и за колегите ѝ. Нейната кариера буквално лети нагоре. Тя започна като водеща на прогнозата на времето, по-късно ѝ бе поверено и токшоуто "Култ". А рейтингът и интересът към нея растат.

Не е за пренебрегване и фактът, че Натали има опит в танците. Като дете тя е танцувала модерен балет. А по-късно и хип-хоп танци. Заради кариера в телевизията, Трифонова се отказва от професионалните танци.

Партньорът ѝ Димитър пък е сред най-добрите. Стефанин има богат опит във формата - цели 5 участия в австрийския вариант на шоуто.