Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, април ви носи промени и нови възможности

Скъпи Козирози, април ще бъде месец на промяна и оправяне на нещата. Ще имате много работа през този период, но ако постоянствате и работите търпеливо, ще успеете да постигнете целите си.

Важно е да сте организирани и да планирате времето си така, че да можете да се справите с всички задачи в списъка си. Не се страхувайте да вземате смели решения, но помислете за плюсовете и минусите, преди да действате. Може да обмисляте инвестиране или други начини да увеличите доходите си, но е важно да бъдете предпазливи и да направите задълбочено проучване, преди да вземате важно решение.

Твърде вероятно е да настъпят интересни промени по отношение на професионалната кариера. Тъй като почти през цялото време Меркурий е ретрограден, ви се препоръчва да не бързате с вземането на решение, а да се погрижите за планирането и коригирането на стратегията.

Слънцето управлява 8-ия ви дом (интимност, еротика, физическо и емоционално сливане) и слънчевото затъмнение, което се случва на 8 април в 4-тия ви дом (семейство, дом, минало, емоционални основи), може да отбележи момент на преориентация в сантименталните отношения или вземане на важно решение: събиране да живеете заедно, преместване и т.н.

Тези 3 зодии са обречени на богатство - големите пари ги привличат като магнит
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии са обречени на богатство - големите пари ги привличат като магнит

Автор Теодор Муховски

В някои случаи връзката може да бъде подложена на изпитание, когато изплуват по-стари разочарования и негодувания. Връзките със сериозни проблеми отдавна, може дори да се разпаднат.

В личен план ще се чувствате страхотно в компанията на любимите си хора. Бъдете открити и общувайте честно. Необвързаните могат да очакват в повечето случи появата на нови възможности. Препоръчително е да обръщате повече внимание на нуждите и чувствата на околните, защото това им помага да се сближавате един с друг и да изграждате по-здрави отношения.