Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, дайте шанс на любовта. Раци, подбирайте хората, с които общувате

Труден ден, през който може да възникне агресия или апатия. Няма нужда да започвате нещо ново. 

Овен – Трудно е да се предскаже със сигурност как ще изглежда денят ви. Марс ясно предава желанието ви да продължите напред, но също така говори за форма на агресия, която е слабо контролирана. Старайте се да не изпускате нервите си.

Телец – Не бъдете толкова съпротивителни към промените, приемете, че е необходимо да напредвате. Възможностите ви за растеж ще са по-многобройни, ако усилията ви се разгърнат с течение на времето.

Близнаци – Обичате да общувате, но не навлизайте в личното пространство на другите. Изразявайте мнението си, без да наранявате егото на никого. Ако сте необвързани, сега е подходящият момент да дадете шанс на любовта.

Рак – Въпреки че не сте имунизирани срещу неприятности, може да очаквате сравнително приятен ден. Изпълнени сте с оптимизъм и поради това лесно привличате хората около себе си, но бъдете по-селективни с кого прекарвате времето си и не позволявайте на другите да източват енергията ви.

Лъв – Сега е подходящият момент да сбъднете желанията си в любовен план. Лесно ще успеете да съблазните представителите на противоположния пол, стига да пожелаете. Достатъчно е да се каже, че днес ще имате малък шанс да срещнете сродната си душа.

Дева – Климатът днес, в който ще еволюирате, съвсем не е идеален. Изисквате твърде много от партньора си и не се сърдете, ако той не изпълни всичките ви желания. Бъдете търпеливи. Новите приятелства могат да се превърнат в любовни, ако сте необвързани.

Везни – Имате нужда от подкрепа, за да осъществите плановете си, затова се опитайте да подобрите комуникацията с хората, от които се нуждаете. Приемете, че понякога трябва да играете по правилата на другите, за да сте щастливи.

Скорпион – Както в любовта, така и в работата, късметът не изглежда да е на ваша страна този вторник. Не насилвайте нещата, нека всичко да следва собственият си ход. Бъдете малко търпеливи. И вашата звезда ще изгрее.

Най-точният седмичен хороскоп от 1 до 7 април
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Понякога ви е трудно да бъдете търпеливи като огнен знак. Днес и утре вероятно ще бъдете изкушени от идеята да сложите картите си на масата и няма да се поколебаете да изразите мотивацията си високо и ясно.

Козирог – Марс ще ви насърчи да отстоявате ясно своята гледна точка, което не винаги ще бъде по вкуса на вашите събеседници. Вместо да се опитвате да се налагате със сила и твърдост, помислете за по-дипломатичен начин да напреднете с пешките си.

Водолей – Времето може би все още не е подходящо да се ангажирате с процес на промяна. У дома нуждата ви от утвърждаване със сигурност ще доведе до дискусия с партньора ви, която няма да протече по план.

Риби – Ако сте се надявали на спокоен ден от сантиментална гледна точка, вие сте далеч от реалността. Под влиянието на Марс днес ще ви обземат доста силни емоции. Все ще се намери кой да ви ядоса или нещо, което може да се обърка.