През април ще се чувствате неудовлетворени и ще потискате желания и страсти, които няма да намерят реализация. Вие сте в търсене на истинско щастие и дълбочина, затова въпреки привидния успех и сравнително доброто материално състояние, в което се намирате, искате още. Запълвате празнините с повърхностни удоволствия, но това не ви спира да се сравнявате с другите и да бъдете максималисти. Не търсете валидация за щастието от външни хора, защото те не знаят какво представлява то за вас. Вместо да си поставяте непостижими цели, бъдете рационални и подредете приоритетите си така, че да правите малки крачки към сбъдването на реалистични мечти. Бъдете благодарни за това, което вече имате. Помислете какво наистина ви носи радост и пълнота на по-дълбоко ниво и го преследвайте.

През този месец ще ви липсва самодисциплина и ще бъдете разпилени и разсеяни. Ще се чувствате изчерпани и изморени и ще насочвате в грешни посоки вниманието си. Може да се сблъскате с предизвикателства при овладяването на вашите страсти и импулси. Чувствате се претоварени от силни емоции, които често ще ви изкарват извън контрол. Хванете обратно юздите на думите и действията си и преборете своята импулсивност. Култивирайте в себе си търпение, издръжливост и сами си наложете ограничения. Изяснете си какви са вашите истински желания и мотивации. Бъдете осъзнати и внимателни в постъпките си и се стремете да насочите силния приток на енергия към конструктивни и продуктивни занимания.

Априлски тароскоп за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

В кариерен план няма да ви върви. Ще усетите липса на признание, ще почувствате съмнение в себе си, това ще разклати психиката ви и ще доведе до неуспехи. Може да срещнете пречки в начинанията си и това да ви разочарова и демотивира. Временен неуспех в стремежа ви към реализация и признание не означава непременно катастрофално фиаско. Не се съмнявайте в способностите си и не пренебрегвайте достойнството си. Изключително важно е да бъдете уверени и да вярвате в себе си, дори в лицето на трудностите. Използвайте неуспехите за да се поучите от тях и намерете алтернативни стратегии за изпълнение на задачите. Този период ще бъде кратък, но ще доведе до помъдряване и ще ви направи по-добри в работата. Човек се учи от грешките си, все пак.

Въпреки липсата на късмет в кариерен план, през този месец ще бъдете практични, усърдни и здраво стъпили на земята. Ще имате обективна и находчива енергия и ще можете лесно да се съсредоточите върху практически въпроси и дългосрочни амбиции. Ще бъдете силно привлечени от дейности, които изискват търпение, методично планиране и внимание към детайлите. Бавното и равномерно темпо на работа ще ви успокоява и нещата ще се получават. Бъдете прагматични в начинанията си и отдайте цялото си внимание на финансите, здравето и кариерата си през този месец. С постоянство и дисциплинирани усилия, животът ви ще се подреди.