Автор
Ива Петрова

Ето кой е мъжът, пленил сърцето на Алекс Богданска

След развода с Даниел Петканов, Алекс Богданска отново е влюбена, но все още крие упорито мъжа, успял да плени сърцето ѝ.

Наскоро моделката беше засечена с новото си гадже да пазарува в голям магазин, а компания им правеше синът ѝ Габриел. Като истински кавалер новият мъж до моделката носеше пълната торба с покупки към колата, докато Габи разопакова играчка по пътя, пише "Телеграф".

Тримата се качили в нов сив джип, последен модел, пълен с кашони, куфари и друг багаж. По всичко изглежда, че или моделката е решила да заживее с новия си любим, или той да се пренесе в новия ѝ апартамент. А може и да са се подготвили за пътешествие?

View post on Instagram
 

Богданска все още не е споделяла нищо с новия си любим, а знаем, че тя е особено активна в социалните мрежи, където буквално е свикнала отдавна да споделя всичко - и лично, и професионално.

Близки до красавицата пък издават, че името на новия ѝ любим е Мартин и двамата са заедно от близо половин година. Отношенията им явно са сериозни, след като Александра вече го е запознала със сина си, който пък много го харесал. Мартин бил от заможно семейство и имал собствен бизнес.