Автор
Ева Григорова

Рачков направи фурор в "Като две капки вода": Показа майка си и племенниците си

Димитър Рачков за пореден път успя да направи фурор в "Като две капки вода", но този не с характерното си чувство за хумор, а с много мила постъпка. Оказа се, че на последния лайв от първи ред в публиката го е гледала майка му Станка и две от племенниците му.

Ситуацията не мина без лек конфуз, като Рачков обърка имената на племенничките си, но в негова защита трябва да споменем, че той е чичо на цели 4 деца. Оказа се, че една от причините да дойдат и да гледат лайва от публиката е рожденият ден на Симона. Другата племенница на Рачков, която видяхме, носи името Елена.

Истински трогателен момент обаче бе, когато той отиде специално да поздрави майка си, която със сигурност е безкрайно горда с него.

Нито е изненадващо, нито е тайна, че Димитър се грижи по възможно най-добрия начин за родителите си, като им осигурява отлични условия за живот. Все пак той е може би най-успешният водещ и актьор в България. Станка и Минко обитават двуетажна вила с четири спални и тераси, вдигната върху наследствени земи на майката на телевизионера в Твърдица, Сливенско. Тя обичала да се грижи за прекрасната градина, докато Минко предпочитал да си почива пред камината в огромния хол. Рачков е категоричен, че благодарение на тях имал щастливо детство, въпреки че си падал малко „темерут“.