Автор
Ева Григорова

Надежда от "Ергенът" сияе от щастие с красив букет: Нея ли избра Алек

Страстите в трети сезон на "Ергенът" бушуват все по-силно и надпреварата между момичетата се ожесточава с всеки изминал ден. Дори и спокойната, уравновесена Надежда показва по-пламенно чувствата си към Алек и "скръцва със зъби" на конкурентките си за сърцето му. А той сякаш изглежда крайно раздвоен между нея и другата си очевидна фаворитка - Магдалена.

View post on Instagram
 

Вече е ясно, че от промото на "Ергенът", което бе излъчено още в началото, видяхме че избраницата на Алек е една от двете, но коя точно - все още не е съвсем ясно. Определено се знае обаче, че е или Маги, или Надежда. И двете бързо успяха да спечелят симпатиите на зрителите, а и изглежда, че се вписват в типа на Алек, защото имат много визуални сходства.

Въпреки че Маги се опита да "обърка" зрителите, като преди време публикува снимки, които бяха от същото място, от което Алек беше споделил, при това в един и същи ден, все още не е сигурно, че тя е победителката. Надя също изглежда, че има реални шансове за победа. А последната снимка, която е пуснала в Инстаграм, ни кара да мислим дали пък тя не е избраницата на Алек. За кадъра Вишева позира с красив букет от лалета и е написала трогателно послание, с което ясно подсказва, че е щастлива и най-вероятната причина за това е любовта:

"Най-прекрасното чувство е да бъдеш оценен и уважаван, заради това, което си! Да бъдеш разпознат измежду всички останали сенки в този свят! Да бъдеш специален и значим!

Бъдете специални и единствени... Не допускайте никога да ви карат да се чувствате недостатъчни и незаслужаващи", написа тя към снимката.