Автор
Ива Петрова

Антония Петрова яхна слон в Бали (Снимки и Видео)

Антония Петрова - Батинкова не се спря. Мис България 2009 отново отпраши към далечна страна.

Този път любителката на екзотични пътешествия се отдаде на ваканционни приключения в Бали. Там красивата блондинка успя не само да се разходи сред буйната растителност в района, но и да се качи на слон.

View post on Instagram
 

От снимките и видеото, които тя сподели на профила си в Инстаграм, се вижда, че компания на гърба на внушителното животно ѝ правят децата ѝ, а опитен "шофьор" направлява слона сред водата.

Удоволствието явно се предлага в зоопарка в Бали, като Батинкова изрично предупреждава, че там за животните се грижат прекрасно.

View post on Instagram
 

"Още една сбъдната мечта! Заедно със смелите ми момчета бяхме на разходка със слон. Изумена съм колко са интелигентни на тези нежни гиганти! В зоопарка на Бали определено се грижат прекрасно за животните. Там те живеят в безопасност и комфорт, сред богата растителност в прохладния и влажен климат на острова", е написала тя.

Не се спира: Антония Батинкова кацна на приказно място (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Не се спира: Антония Батинкова кацна на приказно място (снимки)

Автор Ева Григорова

Миската и семейството ѝ са на ваканция повече от седмица, тъй като тя не спира да споделя снимки почти ежедневно от цели десет дни насам.

А кадрите определено си заслужават, тъй като ни докосват както до природните прелести на острова, така и до атракциите, които местните предлагат на гостите си.

View post on Instagram
 

Бали е тропически остров, разположен на 8 градуса южно от екватора, в сърцето на Индонезийския архипелаг. Заради богатата си история, култура и изкуства – танци, скулптура и живопис, красивите плажове, природа и тропическия климат, Бали е смятан за едно от най-красивите места в света.

Островът е част от кораловия триъгълник, зоната с най-голямо биологично разнообразие от морски видове, особено риби и костенурки. Само в тази зона могат да бъдат открити над 500 вида рифови корали.

View post on Instagram