Автор
Антония Михайлова

Разбрах, че приятелят ми е изневерил, след като установих, че съм заразена с венерическа болест

Днес ще ви запознаем с една горчива любовна история, с която се сблъскват много двойки по света. За своята житейска драма разказва млада жена на прага на 30-те, познала болката от изневярата на любимия си мъж. Изневяра, която ѝ донася не само душевна травма, но и физическо страдание. Именно заради неверността на партньора ѝ момичето се оказва заразено с венерическа болест. Ето и нейният разказ, споделен пред британския сайт The Sun:

Разделих се с приятеля си, след като открих, че е флиртувал и правил секс със своя колежка от работата си.

Днес, шест месеца по-късно, с ужас разбирам, че съм заразена с HPV - болезнено доказателство, че той със сигурност ми е изневерил с нея.

Аз съм на 39, а бившият ми е на 44. Бяхме заедно пет години и си мислех, че сме щастливи, докато не открих, че една жена, с която работи, е преспала с него.

Ето как всъщност разбрах за нея. Един ден просто видях, че приятелят ми е получил съобщение от нея по телефона си, което звучеше доста флитаджийски. След като поисках от него обяснение, той ми призна, че бил съблазнен от нея, докато бил с приятели в бар. По думите му въпросната дама го почерпила с питие и двамата прекарали остатъка от нощта в сладки приказки. Той категорично отрече двамата да са стигнали до леглото.

Той дори не скри, че е ходил в апартамента ѝ че се е почувствал изкушен от нея, но се опомнил и отказал да влиза в по-интимни отношения с нея.

Един ден забелязах няколко малки бучки около вагината си. Бяха толкова болезнени и сърбящи, че бях принудена да си направя изследвания. Моята клиника за сексуално здраве потвърди, че имам генитални брадавици.

Срамувам се от себе си, защото наистина трябваше да си запазя час преди месеци, когато той призна, че е флиртувал с друга жена.

Не мога да говоря със семейството или приятелите си за това. Не искам никой да ме съди или съжалява.

Тревожа се и се питам как ще мога отново да се доверя на някого. Съкрушен съм тотално.

Приятелят ми се вижда с друга жена и води малката ни дъщеря при нея
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Приятелят ми се вижда с друга жена и води малката ни дъщеря при нея

Автор Теодор Муховски

Съветът на психолога: HPV вирусът, който причинява генитални брадавици, е изключително разпространен и повечето сексуално активни хора са изложени на риск от зараза.

Полово-предаваните инфекции (ППИ) се предават предимно чрез сексуален контакт. Подобно на вас, много хора се чувстват засрамени или унижени, но наличието на ППИ не означава край на вашия сексуален живот и бъдещо щастие.

Дори след лечение гениталните брадавици могат да се появят отново, без да знаете. Така че редовните прегледи са добра идея. Това е от изключителна важност, ако започвнете нова връзка.

Сърцето сега Ви е разбито, но това не означава, че трябва да го затваряте за нова любов. Спокойно можете да продължите напред и отново да обичате и да се доверите. Бъдете търпеливи, оставете си време да излекувате емоционалните си и физически рани.