Петък вечер в България пристига Omar Gharbi. Той е английски DJ и продуцент, който вече 20 години диктува нощния живот в Лондон. Артист, който е свирил по целия свят и е един от най-търсените в Европа. Номиниран за най-добър DJ в Англия през 2015, 2016, 2018, тези отличия идват от демонстрирането на неговия собствен стил в някои от най-престижните заведения.

Омар е свирил или споделял сцената със световноизвестни звезди като Риана, Деймиън Морли, Алеша Диксън и Шакира в арена Уембли. Днес той е резидент в престижни клубове в Ибиса, Миконос и Доха и вярва, че дансинга доставя най-голямо удовлетворение, тъй като е незабавен отговор към работата му като музикант.

Омар ще има една единствена изява в България в Za Zu Restaurant & Lounge.

Поредицата специални музикални събития в София продължава с DJ DALI, който идва за първи път у нас и ще се изяви зад пулта на Manco Bar & Club на 24 април.

Той е роден в Тунис, в семейство,в което има още двама музиканта и ето защо е неизбежно да не последва стъпките им. От ранна възраст той слуша хип-хоп и хаус, а в средата на 90-те години концентрира вниманието си върху сцените в Чикаго, Детройт и Ню Йорк. Започва кариерата си като професионален DJ през 1997 г., а през 2004 г. решава да се премести в Париж, за да преследва страстта си. През последните няколко години DJ Dali работи усилено, за да придобие собствен звуков стил и днес продължава да експериментира с нови музикални територии.