Автор
Антония Михайлова

София Вергара: Вземете си красив лекар, който ще спи с вас

Броени дни след като показа умопомрачителен сексапил на благотворително събитие, 51-годишната София Вергара разкри, че ѝ се е наложила медицинска интервенция.

"Ако някога ви направят операция на коляното, уверете се, че имате красив лекар, който ще спи с вас тази нощ!!!!", написа звездата от "Модерно семейство" на стори в Инстаграм, представляващо снимка на новия приятел на актрисата - д-р Джъстин Салиман. На фотото чаровният медик е застанал до легло ѝ. Той е положил нежно длан върху бинтования ѝ крак. "Luv u Dr @jdsaliman", допълва тя публикацията, завършвайки на финала с червено сърце.

Какво се е случило с коляното на колумбийската крсавица, не става ясно, но явно не това е толкова важно за звездата от "Гризелда", колкото щастието, че има до себе си такъв забележителен мъж.

Припомняме, че Вергара и Съливън споделят един покрив от октомври 2023 г., но предпочитат да пазят личните си отношения далеч от публичното пространство. Постът на латинодивата обаче е знак, че романсът между двамата продължава да се задълбочава.

София Вергара възхити феновете: Показа се гола и без грим (Снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

София Вергара възхити феновете: Показа се гола и без грим (Снимка)

Автор Ива Петрова

По-рано този месец съдията от "Америка търси талант" финализира развода си с бившия си съпруг Джо Манганиело, с когото акриса сключи брак през ноември 2015 г.

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад, той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка", заяви Вергара, която има 32-годишен син от първия си съпруг - Джо Гонсалез.

View post on Instagram