Автор
Ева Лъчезарова

Оцвети живота си в мекотата на Peach Fuzz: цветът на 2024 г.

Всяка година Pantone Color Institute разкрива своя дългоочакван Цвят на годината, оттенък, който улавя духа на времето и влияе върху тенденциите в множество индустрии по света. За 2024 г. престижният институт избра Peach Fuzz като нюанс, който ще дефинира естетическите ни търсения в рамките на настоящата година. Peach Fuzz носи деликатната комбинация от прасковени розови тонове и въплъщава усещане за спокойствие, оптимизъм и подмладяване.

Процесът на подбор за цвят на годината на Pantone е щателен, включващ цялостен анализ на световните тенденции в изкуството, модата, дизайна и културата. Peach Fuzz беше избран заради способността си да хармонизира ума, тялото и душата. Неговият нежен чар ни приканва да забавим темпото, да се насладим на момента и да оценим фините нюанси на живота.

Как да включите Peach Fuzz в своето ежедневие:

От мода през козметика до домашен декор - има безброй креативни начини да включите Peach Fuzz в ежедневието си и да го обагрите с неговата мека и спокойна енергия. Ето някои практически предложения, които да ви помогнат да усетите този приятен нюанс:

Мода:

Добавете към гардероба си елементи в различни нюанси на Peach Fuzz, от ефирни рокли и леки блузи до удобни плетива за по-хладните вечери. Комбинирайте и различни текстури и материи, за да създадете цялостни модерни и елегантни визии.

Домашна декорация:

Превърнете жилището си в спокоен оазис с акценти в домашен декор Peach Fuzz, които придават усещане за комфорт, топлина и спокойствие. Добавете декоративни възглавници, одеяла и завеси в прасковен цвят, за да създадете уютна и привлекателна атмосфера, която насърчава усещането за релакс. Бихте могли дори да включите килими в този цвят и да експериментирате с различни текстури и материали, като кадифе, коприна и лен, за да създадете дълбочина и интригуващи визуални ефекти.

Грим и козметика:

Що се отнася до грима и козметиката, Peach Fuzz предлага безкрайни възможности за създаване на свеж и сияен външен вид и има силата да подчертае вашата естествена красота. Прасковеният нюанс е перфектен както за пролетта, така и за идващото съвсем скоро лято. Затова от екипа ни разгледахме предложенията на един от любимите ни магазини dm и по-долу можете да видите нашия личен Peach Fuzz списък за пазаруване:

trend !t up Мултифункционален стик Multi Stix в нюанс 010

Мултифункционалният стик Multi Stix предлага естествено красив завършек за скули, очи и устни. Със своята уникална формула, съдържаща матираща оризова пудра и силициеви перли, той ще озари нежно лицето ви. Кремообразната текстура се нанася лесно и осигурява комфорт на лицето през целия ден. Подходящ е за всеки тип кожа и е дерматологично тестван. С Multi Stix от trend !t up постигането на естествена визия е лесно и е истинско удоволствие.

s-he colour&style Палитра сенки за очи 185/011

За тези, които обичат да създават различни грим визии всеки ден, палитрата със сенки за очи на s-he colour & style предлага шест допълващи се цвята. Независимо дали предпочитате матови, сатенени или блестящи оттенъци, тази мека палитра осигурява лесно и равномерно нанасяне на фини акценти върху очите. Тя е дерматологично тествана и гарантира изразителен поглед и завладяващо излъчване.

s-he colour & style Гланц за устни volume´n shine в нюанс 340/03

Привлечете вниманието с гланца за устни volume'n shine от s-he colour&style, който предоставя ослепителен блясък и нежен цвят. С неговия удобен апликатор можете лесно да нанасяте гланца навсякъде и по всяко време, придавайки на устните си неустоим вид.

s-he colour & style Лак за нокти gel-like’n ultra stay в нюанс 322/271

За изключително дълготраен блясък на ноктите, опитайте лака за нокти gel like 'n ultra stay в нюанс 322/271 от s-he colour & style. Той гарантира фантастични резултати, благодарение на своята формула, която осигурява трайност до 10 дни.

alverde Бронзиращ блестящ спрей за тяло с аромат на праскова Sommerglück

Спреят за тяло Sommerglück на alverde дарява нежен, златист блясък и летен прасковен аромат на кожата. Той е част от асортимента на сертифицираната натурална козметика alverde, която е веган и не съдържа багрила и консерванти. Поглезете кожата си с красив блясък и изкусителен аромат в топлите дни.

Balea душ гел natural beauty с аромат на праскова

Насладете се на истински релаксиращи моменти под душа с освежаващия душ гел natural beauty от Balea, с аромат на праскова. Той е с веган и дерматологично одобрен състав, без наличие на микропластмаса. Продуктът нежно почиства кожата, придавайки усещане за мекота и гладкост и дарявайки я с нежен прасковен аромат.

s-he styllecollection Шнола за коса

Шнолата за коса от s-he stylecollection, в нежен прасковен цвят, е не само с елегантен дизайн, но и идеална за всеки тип коса. Стабилният захват гарантира лесното оформяне на прическа, като косата остава на място през целия ден, без да се отпуска или накъсва, а цветът ѝ е най-лесният начин да добавите peach fuzz акцент във визията си.

Приятно пазаруване!

(в материала има продуктово позициониране)