Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сте предопределени за успех. Риби, вярвайте в себе си

Енергийно силен ден. Трябва да се научите как да контролирате тази енергия, в противен случай тя ще стане разрушителна. Добре е да бъдете внимателни в действията си и да не действате на случаен принцип.

Овен – В професионалната сфера ще трябва да дадете най-доброто от себе си и да бъдете силни в лицето на неочаквана ситуация. Няма да търпите да бъдете претоварени или да ви казват какво да правите. Залагайте високо, защото днес сте предопределени да успеете.

Телец – Не стойте безучастни и действайте. Днес ще успеете да преодолеете всички трудности и спънки, които ще възникнат. Избягвайте хора, които говорят през цялото време и не казват нищо. Те ще ви дразнят най-много.

Близнаци – Някои решения не трябва да са спонтанни. Изчакайте, каквото е писано да се случи, ще се случи. Спрете да мислите, че усилията ви са напразни, това изобщо не е вярно. Всичко с времето си.

Рак – Нещата лесно могат да излязат извън контрол, ако им позволите. Контролирайте чувствата си, за да не контролират те вас. Дори и да не се чувствате общителни, излезте с приятели днес. Насладете се на времето, прекарано заедно.

Лъв – Днес ще сте много неспокойни и непредвидими. Пред вас ще се появят възможности, които ще ви позволят да демонстрирате големия потенциал, който имате. Нови контакти ще бъдат добавени в списъка ви.

Дева – Днес ще се озовете на точното място, в точния момент, за да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас. Възможно е да започнете да се възхищавате на човек от вашето обкръжение.

Везни – Днес обаче може да се сблъскате с една сурова реалност, която може да дойде в електронен вид. Такава ситуация може да бъде много спонтанна. Бъдете готови да заемете позиция. Всичко има своя ритъм и каквото трябва да влезе в живота ви, не се съмнявайте нито за миг, то ще дойде.

Скорпион – Възможно е някои неудобни ситуации, които преживявате, да ви изтощават. Личните ви отношения ще се подобрят, защото ще сте склонни на компромиси и ще сте по-толерантни към мнения, които не съвпадат с вашите.

5 зодии ще се радват на неочакван успех в работата благодарение на големия стелиум в Телец на 21 април
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии ще се радват на неочакван успех в работата благодарение на големия стелиум в Телец на 21 април

Автор Антония Михайлова

Стрелец – Днес ще излъчвате енергия и страст и може да има изненади, които изпълват живота ви с цвят. Ще бъдете особено чаровни и приятелски настроени и лесно ще намирате общ език с различни хора.

Козирог – Може да сте унили духом, но изведнъж нещо ще събуди у вас желание да се борите за мечтите си. Не губете оптимизма си. Обърнете голямо внимание на съобщенията на тялото си и не поемайте повече, отколкото можете.

Водолей – Въпреки че ще имате много инициативност и ентусиазъм, може да действате импулсивно. Във ваш интерес е да обмислите всяка стъпка, която ще предприемете и да потърсите подкрепата на други хора, така че вашите идеи и стремежи да си проправят път.

Риби – Дори и да сте малко обезкуражени, с чувството, че не сте дали най-доброто от себе си, сега не е моментът да се пречупвате. Напротив, време е да съберете сили, да се активирате отново, да дадете всичко от себе си, да заложите на себе си.