Автор
Антония Михайлова

11 ключови признака, че някой има чувства към вас

Ако сте привлечени от даден човек, но не сте сигурни дали той изпитва същите чувства към вас, има няколко ключови признака, които могат да ви помогнат да разберете дали сте предизвикали интереса му към вас. Те включват някои основни сигнали като внимание, желание за близост и подкрепа, както и по-индиректни знаци като нежни жестове, любопитство и др.

Ако все още никой не ви е признал чувствата си, естествено е да искате да разберете колко специални изглеждате в неговите очи. Въпреки че всеки изразява чувствата си по различен начин, експертите посочват 11 основни ключови признака, че той е влюбен във вас:

1. Отговаря бързо на вашите съобщения и обаждания

Ако някой се интересува от вас, той обикновено ще даде приоритет на това да се свърже с вас колкото се може по-бързо, да ви отговори на съобщенията, обаждането, а също и самият той пръв да ви потърси.

2. Грижи се да прекарате качествено време заедно

Той винаги се старае да се чувствате щастливи и обгрижени в неговата компания. Обмисля предварително къде да ви заведе и с какво да ви зарадва най-много. Кара ви да се чувствате наистина много специални и на седмото небе от щастите.

3. Проявява интерес към личността, интересите и заниманията ви

Задаването на въпроси, свързани с вашата личност, с интересите и заниманията ви, показва, че той живо се интересуват от вас и иска да ви опознае. Това означава, че може да ви попита не само каква музика слушате или какви филми обичате, но дори и да стигне по-далеч и да ви попита какви са вашите житейски ценности, както и бъдещите ви цели.

4. Споделя какво търси в една връзка

Това откровение определено може да означава, че той вероятно ви харесва и изпитва нужда да ви сподели някои неща, които търси в една връзка. Затова приемете тази проява на откритост от негова страна като знак, че той се интересува от вас и вероятно е любопитен да разбере как ще му отговорите.

5. Говори ви за минали връзки

Може да ви попита за вашите предишни връзки и какво се е объркало, но също така може да сподели с вас и за собствените си минали връзки. Това определено може да означава, че не е безразличен към вас и че иска да ги опознаете по-добре.

6. Помни неща, които сте му споделили

Когато някой ви харесва, той вероятно ще ви обърне по-специално внимание, когато сте заедно. Така че, ако сте споменали, че сте играли тенис като дете на първата си среща и ако той ви попита дали все още играете тенис на втората среща, това е сигурен знак, че ви слуша, интересува се от вас ипомни всичко, което сте му казали.

7. Стреми се към лек физически контакт с вас

Той може да ви докосне леко, уж случайно, но може и да прояви по-голяма смелост, като поеме ръката ви в своята през масата за вечеря например, да обвие ръката си около кръста ви, докато вървите към ресторанта, или, вървейки по улицата, той директо да се обърне към вас и нежно да погали челото ви с пръстите си. Тези жествое откровено показват вида на интереса и близостта, която той търси с обекта на своя интерес, чрез физически контакт. Но също показват и известно ниво на сдържаност, което предполага, че той показва уважение към личността ви.

8. Чувства се малко неудобно край вас

Понякога лекото неудобство всъщност може да означава, че някой наистина ви харесва. Например той може да се смее нервно около вас или просто много да се усмихва, да се опитва да ви каже нещо, но понякога да се препъва в някоя дума.

9. Иска да сподели интересите и уменията си с вас

Когато някой ви харесва, той иска да сподели с вас всичко за себе си, в това число уменията си, положителните си черти и интереси, както и теми, които най-силно го вълнуват.

Как да разберете, че един мъж е влюбен във вас: Техники от агент на ФБР
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Как да разберете, че един мъж е влюбен във вас: Техники от агент на ФБР

Автор Антония Михайлова

10. Харчи, когато е с вас

Не, харченето на много пари не е присъщ признак на интерес. Но ако някой ви харесва, той може умишлено да отдели бюджет за вечерни срещи или да ви почерпи с неща, когато може. Вероятно не всеки може да си позволи да ви води на вечеря всяка седмица, но е готов да похарчи пари за хранителни стоки, за да приготви храна за пикник. Или да спести пари, които да зареди с бензин и да ви заведе на красиво място, където да се полюбувате на залеза на слънцето.

11. Желае да се запознае с вашите близки и приятели

Някой, който ви харесва, обределено ще изяви желание да го запознаете с с най-близките си хора - роднини, приятели, колеги. Демонстрацията на интерес към хората около вашето обкръжение е сигурен знак, че той силно се интересува от вашата особа и че е хлътнал по вас.