Автор
Ева Григорова

50-те години на Вики Бекъм: Ето на кое отдалечено място отпразнува тя годишнината си

Виктория Бекъм отпразнува рождения си ден със стил, като пътува с частен самолет до Южна Франция. Тя навърши 50 години тази седмица и прекара юбилейния си рожден ден заобиколена от семейството си. Твърди се, че съпругът й Дейвид Бекъм я е завел във Франция, където са вечеряли в Сен Пол дьо Ванс. Това е едно от любимите места на звездата, особено заради зашеметяващото си отдалечено местоположение.

Към тях се присъединили четирите деца на двойката: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър - както и родителите на звездата - Джаки и Тони. „Дейвид избра невероятно отдалечено място, където знаеха, че семейството няма да бъде открито“, каза източник близък до семейството. „Ресторантът редовно е домакин на знаменитости по време на филмовия фестивал в Кан, така че никой от местните жители на Ривиерата не трепва, когато види знаменитост."

View post on Instagram
 

„Виктория имаше невероятен следобед, изпълнен с вино, попивайки лъчите на открито, гледайки към Средиземноморието и наслаждавайки се на любимата си бяла риба“, казаха източникът пред The Sun. Виктория също се готви да празнува на пищна вечеря за рождения ден този уикенд в Лондон , където към нея ще се присъединят Гордън Рамзи, Мел Би и Ема Бънтън, пише изданието.

View post on Instagram
 

Пош Спайс беше залята с добри пожелания, включително от колежките си от легендарната група Spice Girls. Ема Бънтън беше първата Спаска, която публикува в Instagram. Споделяйки видео с най-важните моменти от годините им заедно и озвучено с хита на групата, Say You'll Be There, тя написа: „Честит рожден ден @victoriabeckham! Твоето красиво семейство е твоя заслуга и съм сигурна, че те ще те разглезят до краен предел."

View post on Instagram
 

Мел Би й пожела "Честит рожден ден!" и написа: "Как стигнахме до 50?" и продължи: „Споделихме толкова много приключения заедно от танци в църковна зала в Уокинг до танци върху черни таксита на Олимпиадата!!! Гордея се с всичко, което постигнахме заедно и да те гледам как продължаваш да сбъдваш толкова много твои мечти отвъд това е просто невероятно."

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Гери Хорнер не беше публикувала в социалните медии от януари, но сподели мило съобщение за своята приятелка. Тя сподели множество ретроспективни снимки на двете, със снимки, включващи дуото на сцената, на пищни събития и от фотосесии. Гери озаглави публикацията: „Честит рожден ден! @victoriabeckham Ти си невероятна! От нашето прослушване за Tank girl преди повече от 30 години и все още блестиш ярко! Желая ти любов и радост.“