Автор
Евелин Попадийна

Мислят я за майка му, но той я показва гордо: Киану Рийвс и побелялото му гадже

Само преди няколко дни 59-годишният Киану Рийвс се появи на галаконцерта на МОСА в Ню Йорк, придружен от приятелката си Александра, с която са заедно то 2019 година.

Актьорът рядко се появява на такива големи събития, особено в компанията на гаджето си. 54-годишната Александра Грант е художник и определено не отговаря на „стандартите“ на американския шоубизнес. Любимата на актьора бе облечена в тюркоазена рокля с изрезки отстрани, дълбоко деколте, а косата си беше вързала в красив кок.

Грант не се боядисва и не се смущава от белите си коси, въпреки че това може би малко я състарява. Феновете на Рийвс вярват, че точно тя е помогнала на актьора да се справи с депресията след загубата на съпругата си в автомобилна катастрофа и да започне да „живее отново“. Александра няколко пъти коментира връзката им, като я определя като „много продуктивно партньорство“.

„Хубавото на това да се влюбиш като възрастен е, че по времето, когато имах връзка, вече бях изградила собствена кариера. Чувствам се много уверена на червения килим с партньор, но се чувствам уверена и сама“, казва Грант в интервю.

Заявка за Оскар: Ди Каприо играе Франк Синатра в нов филм на Скорсезе
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Заявка за Оскар: Ди Каприо играе Франк Синатра в нов филм на Скорсезе

Автор Евелин Попадийна