Автор
Ива Петрова

Семейство Стораро се замеси в нов скандал

Нов скандал, в който са замесени семейство Стораро, тресе фолка. Певицата Мира не е на себе си от отчаяние и разкри подробностите от задкулисието в бизнеса – как се случват нещата, кой коли и беси в бранша. Заради случилото се преди няколко дни, тя напусна музикалната компания, от която беше част и вече се продуцира сама.

Скандалът се заформя заради това, че Мира и Фики правят една и съща песен, без да знаят за работата на другия. След като Мира разбира този факт се обажда на продуцента си Ненчо Касъмов, за да решат проблема и да решат какви действия да предприемат. Тогава той отговаря: „Който предвари“. Мира се задейства бързо със снимките на клипа и става готова преди Фики. Тогава става проблем. Имала е насрочен ден за премиера на парчето, но това не се осъществява. Получава категоричен отказ от фирмата да пуснат видеото преди да излезе това на Фикрет.

View post on Instagram
 

Продуцентът обяснил на Мира, че някой от фамилия Стораро е казал, че ако пуснат първо нейната песен, те ще си скъсат договора с тях. „Искам да уточня, че харесвам семейство Стораро и досега никога не сме имали противоречия. Не знам какъв е проблемът, след като по всяка вероятност песента на Фики ще стане по-голям хит от моята“, казва певицата, която пусна клипа във Фейсбук страницата си.

След като не получава подкрепа от продуцента си, Мира решава да напусне компанията. Заплахите от семейство Стораро не са новост в бранша, пише Блиц. Преди няколко години имаше казус Галин или Фики да е певец на годината. Тогава Тони Стораро скръцна със зъби на Митко Пайнера, че ако не даде наградата на сина му, ще се махне от компанията му. Да не забравяме и самопризнанието на Тони в подкаста на Тото, как Фики е взел участие в „Като две капки вода“ – Тони звъннал на Халваджиян и Фики веднага бил одобрен.

Емилия започна на чисто
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Емилия започна на чисто

Автор Ева Григорова