Автор
Теодор Муховски

Алек Болдуин изтрещя напълно, посегна на протестърка (ВИДЕО)

Неприятностите за Алек Болдуин сякаш нямат край! Проблемите за актьора продължават, като този път беше хванат в кадър как удря телефона на жена, която протестира в полза на Палестина на митинг в Ню Йорк. Двамата се сблъскаха в градско кафене, където протестиращата жена започна да провокира Болдуин, като го караше да произнесе думите "Свобода за Палестина".

Нейният провокативен въпрос "Алек, можеш ли да кажеш „Свобода за Палестина“ веднъж?" определено раздразни Алек, а в това време дамата записваше случката на телефона си.

Но изглежда това не ѝ стигна и тя продължи да дразни Болдуин: "Освободете Палестина, Алек, кажи го само веднъж и ще те оставя на мира. Просто кажи „Свобода за Палестина“ веднъж“, продължаваше да упорства тя, но Алек само поклати отрицателно глава.

Когато протестърката видя, че няма да постигне своето, тя започна да обижда Болдуин, наричайки го ционист и побърза да му напомни, че го съдят за смъртта на операторката Халина Хъчинс, по която той неволно стреля и уби.

"Защо я убихте и не сте в затвора? Вие сте престъпник", заключи агитаторката. Всичко това очевидно дойде в повече на холивудската звезда, която се ядоса и посегна към жената, като удари телефона ѝ.

Алек Болдуин
Алек Болдуин

Всъщност това съвсем не е първия случай, в който анти-израелски активисти се сблъскват с Болдуин. Група протестиращи се заядоха с актьора през декември 2023 година и го попитаха дали осъжда Израел. Тогава Болдуин отговори "Не, подкрепям мира в Газа", което ги ядоса.

Във връзка с непредумишленото убийство на операторката, отговарящата за оръжията във фаталния филм "Ръжда" (Rust) Хана Гутиерес-Рийд бе осъдена на 18 месеца затвор.

Присъдата срещу Гутиерес-Рийд бе произнесена от съдия Мери Марлоу Сомър от щата Ню Мексико. Тя заяви, че по-малка от максималната присъда не би била подходяща, като се има предвид, че непредпазливостта на оръжейничката е равносилна на тежко престъпление

Най-лошият кошмар на Алек Болдуин е на път да се сбъдне: Отива в затвора?
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Най-лошият кошмар на Алек Болдуин е на път да се сбъдне: Отива в затвора?

Автор Ева Григорова