Автор
Пепа Попова - Пепита

Впечатляващо модно завръщане от Селин Дион

Селин Дион, която се бори със синдрома на скования човек, наричан още и болест на Мьорш-Волтман, позира за корицата на новия брой на френския Vogue.

 За челната страница на модната библия Дион позира топлес в обемна бяла риза и къси панталони на Balenciaga; комплектът беше съчетан с чорапогащи от Caldezonia и, разбира се, знаменитите бижута от колекцията Haute Joaillerie на Chopard. Друг кадър, включен в изданието, показа певицата, облечена в зашеметяващо и леко макси палто от мериносова вълна от Alaïa. Образът й бе завършен с бижута от Boucheron.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Визиите за сесията са дело на известния стилист Ло Роуч, който редовно облича звезди като Зендая, Меган Ти Сталиън и Приянка Чопра-Джонас. Изглежда, че стилистът, който обяви “пенсионирането” си през 2023 г., направи няколко изключения за Дион тази година. Роуч не само стилизира корицата за завръщането на Дион, но и я облече за наградите Грами през 2024 г. За награждаването Дион носеше зашеметяваща рокля на Valentino Couture в цвят слонова кост с дълбоко деколте. Заедно с роклята изпълнителката на „My Heart Will Go On“ облече палто в цвят тиква, заедно с инкрустирана с диаманти огърлица, сребърни гривни и пръстени, доставени от Tiffany & Co. Визията беше завършена с класни обувки от Gianvito Rossi .

View post on Instagram
 

В интервю за списанието 55-годишната певица разказа и за борбата си със синдрома на на скования човек.

Според Селин тя работи всеки ден, за да „приеме“ болестта си и постоянно се учи да я „управлява“.

Справям се добре, но има още много работа за вършене. Уча се да приема това състояние по малко всеки ден. На терапия съм пет дни в седмицата. Трябва да се науча да живея с това сега“, каза тя.

"Не съм победила болестта, защото тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудотворен начин да я излекуваме чрез научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея."

 "В началото се питах: Защо аз? Как се случи това? Какво направих? Моя ли е грешката? Животът не ти дава никакви отговори. Просто трябва да преминеш през това. Реших да работя върху това. С цялото си тяло и душа, от главата до петите, заедно с медицинския екип искам да се почувствам възможно най-добре, да видя Айфеловата кула отново.

 

View post on Instagram
 

Тя каза и дали някога ще се върне на сцената.

Не мога да отговоря на този въпрос, защото четири години си казвах, че няма да се върна. Не знам... Тялото ми ще ми каже.

 
"Славата ми ме накара никога да не искам да се отказвам от нищо. Родена съм да общувам на сцената, с гласа си - и с моите фенове."

 

View post on Instagram
 

Селин Дион разказа и за отношението си към красотата.

"Много съм горда, че на 55-годишна възраст ме карат да разкривам тайните на моята красота. Но какво е красотата? Красотата си ти, това което е вътре, това са нашите мечти... Красотата е това, което съществува около нас. Има хора, които я виждат, и има хора, които я наблюдават. Днес аз съм жена, която се чувства силна и гледа напред към бъдещето.” 

View post on Instagram