Автор
Ева Григорова

Повече от откровен: Бон Джоуви призна, че всеки ден е предизвикателство в 35-годишния му брак с Доротея Хърли

Джон Бон Джоуви наскоро сподели повече информация за своя 35-годишен брак с Доротея Хърли по време на интервю за Good Morning America, разкривайки, че поддържането на връзката им е непрекъснато предизвикателство.

Известният изпълнител, който сключи брак с любимата си от гимназията на спонтанна церемония в Лас Вегас през 1989 г., сподели, че ключът към техния траен съюз е в това да се развиват заедно. „Всеки ден е предизвикателство и промяна, но ако растете заедно, да се надяваме, че нещата ще се получат“, обясни Джон на водещата Лара Спенсър.

Той хумористично отбеляза, че се съмнява съветът му да резонира на сина му Джейк и неговата годеница, актрисата Мили Боби Браун, казвайки: „Не мислиш, че те ще ме послушат, нали?“ И все пак той призна, че двамата са много щастливи заедно и потвърди плановете им скоро да се оженят.

Джон направи това откровено споделяне малко след като той призна в интервю за The Independent, че не винаги е бил перфектният съпруг, приписвайки трайната им връзка на разбирането и толерантността на Доротея, особено предвид на начина му на живот на рок звездата. „Става дума за това никога да не лъжеш, че си бил светец, но и да не си достатъчно глупав, за да объркаш семейния си живот“, каза той.

Описвайки връзката им като „взаимно възхищение“, Джон приписва успеха им както на късмета, така и на растежа им заедно. Рокаджията познава Доротея от гимназиалните им години в Sayreville War Memorial High в Ню Джърси. Там Доротея за първи път привлякла вниманието му, позволявайки му да „препише по история“, както той с нежност си спомня.

Двойката има четири деца: Стефани, 30 на г., Джеси, 28 на г., Джейк и Ромео, 19 г.